Hij haalt de kruin van een palmboom af en de stam slingert hem heen en weer: de video doet je huiveren - Curioctopus.nl
x
Hij haalt de kruin van een palmboom…
15 van de meest creatieve en originele bruidstaarten die je ooit hebt gezien: het zijn echte kunstwerken 20 mensen die met weinig middelen en veel originaliteit in hun favoriete personages zijn veranderd

Hij haalt de kruin van een palmboom af en de stam slingert hem heen en weer: de video doet je huiveren

06 Oktober 2020 • Door Janine
2.626
Advertisement

Het web staat vol met bijzondere verhalen, afbeeldingen en video's, die ons voor scènes kunnen plaatsen die als we ze als absurd zouden omschrijven, een understatement zouden zijn. Vaak, net als we denken dat we alles al hebben gezien en dat er geen "eigenaardigheden" meer zouden kunnen zijn, komen er nieuwe, klaar om te bewijzen dat we ongelijk hebben.

Wat we je gaan laten zien, is hiervan het bewijs. Waar hebben we het over? Over een man die met brutaliteit, moed en een snufje roekeloosheid een palmboom van meer dan 30 meter hoog beklom om zijn kruin te snoeien met een kettingzaag. Wat er gebeurde toen de bladeren op de grond vielen, is echter even voorspelbaar als niet geschikt voor mensen met hoogtevrees!

We zijn in San Bernardino, een stad in Californië, ongeveer 100 km van Los Angeles. Het is precies hier dat een man zich realiseerde dat een enorme palmboom zich in een gevaarlijke positie bevond en het risico zou lopen te bezwijken en op alles wat er onder zich zou kunnen bevinden zou kunnen vallen.

Dus, met een kettingzaag in de hand en zonder speciale voertuigen of kranen te gebruiken waarmee hij gemakkelijk en veilig de top van de boom had kunnen bereiken, besloot hij naar boven te klimmen. Daar aangekomen begon hij de dode bladeren aan de basis af te snijden, totdat deze instortte.

Op dat moment gaf de man de aanwezigen die de hele scène filmden een show die een pretpark waardig was. Ken je de rennende stieren die door Amerikaanse cowboys worden bereden tijdens rodeo's? Welnu: de Californische boomkenner leek in die situatie te verkeren. De hoge stam, plotseling verlicht, katapulteerde zichzelf naar achteren en ging toen weer heen en weer, alsof hij "elastisch" was.

Advertisement

De man, die zich met al zijn kracht aan de top vastklampte, kon niet anders dan wachten tot de majestueuze boom stopte, gevangen in zijn angstaanjagende beweging op grote hoogte. De video van zijn prestatie is echt indrukwekkend: maar je kunt het beter niet bekijken als je last hebt van hoogtevrees!

Bekijk de Video:

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt