VS: bij toeval een spinnenweb ontdekt dat zo groot is dat het “een mens kan vangen” - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
VS: bij toeval een spinnenweb ontdekt…
15 mensen die gezichten met de meest ondenkbare uitdrukkingen zagen waar ze het het minst verwachtten Een fotograaf dook vier jaar lang elke nacht om een ​​Europese bever onder het wateroppervlak te vereeuwigen

VS: bij toeval een spinnenweb ontdekt dat zo groot is dat het “een mens kan vangen”

Door Janine
8.932
Advertisement

Heb je ooit een web gezien dat zo groot en zo dik was dat je meteen het griezelige gevoel had dat het je binnen de kortste keren gevangen had kunnen nemen? Om zo'n web te maken, is een bekwame en zeer geduldige weverspin nodig. Eén ding moet Francis Skalicky ongetwijfeld hebben gedacht, toen hij op een bospad in het kleine stadje Springfield, in Missouri, liep, en een griezelige ontmoeting van dichtbij had!

via: CNN

Het enorme spinnenweb dat Francis opmerkte, werd vervolgens vereeuwigd en openbaar gemaakt door het Missouri Department of Conservation op hun Facebook-pagina, waarschijnlijk gemaakt door een aanzienlijke weverspin; dit type spin is meestal groot, harig en voedt zich voornamelijk met insecten en vliegen, waardoor het evenwicht van het ecosysteem wordt behouden.

Het is duidelijk dat de foto’s die door de afdeling zijn vrijgegeven voor veel ophef hebben gezorgd, zo erg zelfs dat veel gebruikers hebben gesuggereerd dat het web zo groot was dat het zelfs "een mens kon vangen". We zouden niet in de schoenen willen staan ​​van de uiteindelijke ongelukkigen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt