De eigenaresse maakte gaten in het hek zodat haar twee honden voorbijgangers kunnen bekijken

Janine image
door Janine

28 Oktober 2020

De eigenaresse maakte gaten in het hek zodat haar twee honden voorbijgangers kunnen bekijken
Advertisement

De eigenaresse van deze twee Labradors heeft voor hen in het hek een soort uitkijkpunt gecreëerd met uitzicht op de oprit. De vrouw maakte drie gaten in het hout, één voor de neus en twee voor de ogen. Het resultaat? Een scène die hilarisch en grotesk is, elke keer dat de twee honden door de gaten "kijken" om te zien wie er aan komt. De video was echt een succes op internet en een inspiratie voor veel andere mensen die zeiden dat ze ook iets dergelijks wilden maken voor hun hond.

Advertisement
De eigenaresse maakte gaten in het hek zodat haar twee honden voorbijgangers kunnen bekijken - 1

De gebruiker op TikTok plaatste een video waarin haar twee honden, twee labradors, haar bij thuiskomst verwelkomden. De honden haasten zich om de houten omheining te bereiken waar hun baasje drie gaten voor hen heeft gemaakt waarin ze hun snuit kunnen steken en alles goed kunnen bekijken.

Advertisement
De eigenaresse maakte gaten in het hek zodat haar twee honden voorbijgangers kunnen bekijken - 2

Het resultaat is een beeld waarvan we niet zeker weten of het nu hilarisch of grotesk is: het is ongetwijfeld grappig voor degenen die weten wat voor soort dier er achter het hek schuilgaat, maar stel je voor dat je niets van de twee honden af ​​weet en ziet dat er twee ogen naar je staren!

Het idee was ook erg populair bij andere hondenbezitters die de video zagen: “De slimste vondst ooit!", "Schattig en eng tegelijk!" zijn slechts enkele van de reacties op de video.

Advertisement