16 keer waarin honden door hun baasjes zijn betrapt terwijl ze een dutje doen in de grappigste houdingen - Curioctopus.nl
x
16 keer waarin honden door hun baasjes…
Deze gigantische kikker is een hit op internet: mensen hebben zich afgevraagd of hij echt is Een 23-jarige vrouw stoot de koning van zijn troon en creëert een pak kaarten dat geen onderscheid maakt tussen geslacht

16 keer waarin honden door hun baasjes zijn betrapt terwijl ze een dutje doen in de grappigste houdingen

07 Februari 2021 • Door Janine
17.078
Advertisement

Slapen is een van de geneugten van het leven: dit is zonder twijfel zo. Dat geldt voor ons, die zich onder de dekens omdraaien in de hoop dat de wekker nooit gaat, en dat geldt ook voor onze viervoeters. Het enige verschil is dat ze het rustig aan kunnen doen en niet te laat op hun werk zullen komen, zonder het risico te worden berispt. Ze slapen altijd en overal heerlijk: als de slaap hen roept, reageren ze onmiddellijk. En het maakt niet uit of ze op de grond liggen, met hun snuit in de bak, op een paar schoenen of temidden van hele zachte kussens: voor de eigenaren is het altijd het juiste moment om ze te vereeuwigen in de liefste en tegelijkertijd absurde houdingen.

1. Hoe kan hij comfortabel liggen als zijn poot bungelt en zijn kin op een harde tafel rust?

2. Hij viel heerlijk in slaap naast zijn baasjes en werd, om het niet koud te krijgen, gewikkeld in een deken.

Advertisement

3. Dit is werkelijk absurd. Hoe kon hij in slaap vallen met twee tennisballen in zijn bek?

4. Ook schoenen kunnen ongelooflijk comfortabel zijn: een poot in de ene en de tong in de andere.

5. Hij lijkt een oefening in artistieke gymnastiek uit te voeren: poten goed gestrekt en nek uitgerekt om de spieren op te warmen.

Advertisement

6. Als de slaap komt, kan zelfs de honger hem niet stoppen: deze hond viel in slaap bovenop de brokjes.

7. De mand was duidelijk niet comfortabel genoeg: hij voelde de behoefte om zijn kop op de grond te laten rusten.

foto: Kristy Adams/facebook
Advertisement

8. De uitstekende tong is een teken dat de hond ontspannen is, maar zal het haar op de deken niet een beetje irritant zijn?

9. Ook voor hem was de matras niet comfortabel genoeg: hij koos ervoor om ondersteboven te gaan liggen om beter te slapen.

Advertisement

10. Was hij klaar met eten of wachtte hij tot het eten arriveerde? Misschien het eerste: van een volle maag krijg je slaap.

11. Hij heeft een voldaan gezicht: voldaan op bed liggen met zijn kop tussen de kussens, als een zichzelf respecterende prins.

12. Hij oefent ook, maar lichamelijke activiteit is vermoeiend. Hij viel heerlijk in slaap tussen de benen van zijn baasje.

13. Ook deze pup kon niet wachten: hij viel zoet in slaap met zijn snuit op de bak.

14. Dit kleintje, met zijn pakje aan, viel in slaap in de armen van zijn baasje: pootjes in de lucht en welterusten allemaal!

15. Hij kon niet comfortabeler liggen: zijn poten op de bank en zijn kop op het comfortabele kussen. Wat een mooi leven!

16. Ook de koffer is een comfortabele plek om te slapen, vooral als er veel kleren in zitten waar je je haren achter kunt laten.

Tags: DierenKomischeHonden
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt