16 foto's die zelfs het geduld en de kalmte van de meest rustige persoon op de proef kunnen stellen - Curioctopus.nl
x
16 foto's die zelfs het geduld en de…
15 foto's van mensen die hun vindingrijkheid hebben getoond door iets op een alternatieve manier te repareren 20 keer waarin mensen tegenslagen hebben meegemaakt die hen een fortuin hebben gekost

16 foto's die zelfs het geduld en de kalmte van de meest rustige persoon op de proef kunnen stellen

04 Januari 2021 • Door Janine
108.084
Advertisement

Zelfs de meest rustige mensen raken geïrriteerd en we hebben allemaal in ons dagelijks leven enkele details opgemerkt die ons deden vragen "maar waarom?". Het leven is vol situaties die onze kalmte onder druk zetten, maar aan de andere kant kunnen we niet naar perfectie streven. Soms lijkt het er echter op dat iemand ons expres probeert te ergeren. Hoe? Het zout op de verkeerde plaats zetten, onbegrijpelijke verkeersborden maken, objecten plaatsen waar ze eigenlijk niet zouden moeten worden neergezet, liften ontwerpen die alleen (en misschien) geschikt zijn voor mensen die niet aan claustrofobie lijden. We hebben 15 foto's geselecteerd die veel ergernis opwekken en die zelfs het geduld van de meest rustige persoon op de proef stellen.

1. Je ziet niet elke dag een driehoekige lift en dat zal zeker niet voor niets zijn, maar hoeveel mensen kan hij dragen?

2. Je verwacht de potjes ondersteboven te houden, maar je moet ze openen om de zakjes zout en peper te pakken.

Advertisement

3. Hoe kunnen de oortelefoons zo in de war raken? Dit uit de war halen is niet zo eenvoudig.

4. Iemand had het briljante idee om het toetsenbord in een oven te leggen om het te drogen. En wat nu?

foto: foop09/imgur

5. Degene die de borden op het wegdek heeft getekend, moet in de war zijn geweest. Uitzoeken aan welke kant van de weg je moet blijven, is niet eenvoudig.

foto: reddit
Advertisement

6. Bijna iedereen zal zijn handen vuil hebben moeten maken om het handvat te pakken zien te krijgen, en dit handvat is in de verf gevallen.

7. Dit botervlootje is te klein om het hele stuk boter in te bewaren: je moet er een stuk van afsnijden om het dicht te doen.

Advertisement

8. Niemand weet wie en niemand weet waarom, maar iemand heeft besloten de trap en een deel van het trottoir opnieuw te schilderen in een andere kleur.

9. Hoe vervelend is het om al die verschillende sokken te vinden? Om de bijpassende sok te kunnen vinden, is oneindig veel geduld nodig.

Advertisement

10. Waarom een ​​lege beker neerzetten in de supermarkt op de afdeling voor persoonlijke verzorging? De onbeschoftheid waar je je aan ergert.

11. Niet iedereen heeft het geduld om pakjes en dozen op de juiste manier te openen: het is gemakkelijker om er stukken af te scheuren.

12. Deze man moest kilometers achter twee vrachtwagens rijden zonder ze ooit in te kunnen halen. Zullen we hem een ​​prijs geven?

13. De aardappelen in de uienafdeling en de uien in de aardappelafdeling: waarom zijn ze niet aan de goede kant gelegd?

14. Dozen van afhaalmaaltijden kunnen voor veel ergernis zorgen, zoals in dit geval: de taartversiering zit nu op de doos.

15. Je wilt een snack uit de automaat halen, maar dan vind je alles onder deze omstandigheden: hoe zou jij reageren?

Heb je ooit situaties of objecten opgemerkt die je een onmiddellijke en oncontroleerbare ergernis bezorgden?

Tags: FalenRariteitenAbsurd
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt