15 foto's gemaakt met perfecte timing bewijzen dat de realiteit niet altijd is wat het lijkt - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
15 foto's gemaakt met perfecte timing…
15 fotografische vergelijkingen tonen de echte en onverwachte grootsheid van objecten en dieren 15 bizarre mensen die in het openbaar vervoer zijn vereeuwigd, laten zien dat ze niets geven om het oordeel van mensen

15 foto's gemaakt met perfecte timing bewijzen dat de realiteit niet altijd is wat het lijkt

Door Janine
69.740
Advertisement

Soms is het gewoon een kwestie van perspectief, soms is het een optisch effect: er zijn dingen die eruitzien als wat ze niet zijn en die zorgvuldiger moeten worden bekeken om erachter te komen waar we het mis hebben. Deze foto's geven je dit gevoel: ze laten je een beetje turen en houden je aandacht een paar seconden langer vast dan zou moeten, zodat je de tijd krijgt om te begrijpen waar het bedrog ligt. Ze zijn gemaakt met een perfecte timing en vanuit een hoek waar de beste fotograaf jaloers op zou zijn: je ziet een hond in een zeepbel, een man met een enorm grote arm en iemand met een paardenhoofd. Kijk nu eens wat dichterbij. Heb je de truc begrepen?

1. Waar die arm op het kussen vandaan kwam, snappen we niet. Hoeveel mensen zitten er op die bank?

2. Het lijkt bijna alsof de hond op de achtergrond de achterkant van de hond op de voorgrond aanraakt met zijn poot, maar het is gewoon zijn staart.

Advertisement

3. Die hand lijkt uit een horrorfilm te komen, in werkelijkheid krabt het meisje zich gewoon op de rug.

4. Het meisje lijkt erg dunne benen te hebben, in werkelijkheid is het het effect van de tas die ze in haar hand houdt.

5. Een hond met een menselijk lichaam of een mens met een hondenkop? Helaas of gelukkig geen van beide opties.

Advertisement

6. De man in het blauwe shirt lijkt een heel kleine arm te hebben, maar het is in werkelijkheid van de man achter hem.

7. Een kind met het hoofd van een volwassene of een volwassene met een kinderlichaam? Ook deze keer is het effect te wijten aan het perspectief.

Advertisement

8. Dit is het buitengewone effect van het perspectief op de foto: ze slaagde erin de hond in een zeepbel te vangen.

9. De vogel heeft het vliegtuig dat met de anderen vloog volledig bedekt: nu is hij het vliegtuig en hij heeft een heel lang spoor achtergelaten.

Advertisement

10. Het lijkt erop dat de man op de achtergrond een hele lange arm heeft en zijn hand op de schouder van het meisje heeft gelegd.

foto: imgur

11. Een man met een paardengezicht houdt zijn hoofd vast, of wordt hij gewoon in een ongemakkelijke houding geplaatst om hem te knuffelen?

12. Ook in dit geval maakte de perfecte timing het mogelijk om een ​​foto te vereeuwigen waarin de zeepbellen op een bril lijken.

13. Een prullenbak en een regenboog: het lijkt erop dat de regenboog erin wil of juist naar buiten om zich aan de hemel te laten zien.

foto: imgur2

14. Het lijkt bijna op een pop of een ornament, maar het is het effect van perspectief, maar het hoofd past perfect.

15. De kat was geïntrigeerd door de open verpakking, dus besloot hij erin te kruipen: is dat zijn hoofd of is het de afbeelding op de verpakking?

Merkte je het perspectiefspel meteen op of moest je even in je ogen wrijven en je hoofd schuin houden? Schrijf ons in de reacties wat de foto was die je het mooist vond!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt