15 ontwerpers veranderden alledaagse objecten in kleine en bruikbare kunstwerken en oogstten applaus - Curioctopus.nl
x
15 ontwerpers veranderden alledaagse…
Kattenleven: 22 keer waarin katten ons aan het lachen hebben gemaakt met hun unieke gedrag Een vrouw geeft enkele voorwerpen die ze in Pompeii heeft gestolen terug: ze hebben haar enorm veel ongeluk gebracht, beweert ze

15 ontwerpers veranderden alledaagse objecten in kleine en bruikbare kunstwerken en oogstten applaus

12 Januari 2021 • Door Janine
8.500
Advertisement

Succesvolle ontwerpers met een benijdenswaardige genialiteit zijn degenen die erin slagen esthetische schoonheid, originaliteit en bruikbaarheid te combineren. De objecten die ons opvallen en die we instinctief thuis willen hebben, zijn degenen die een probleem oplossen. We weten niet waar we toiletrollen moeten plaatsen en hoe we ze esthetisch aantrekkelijker kunnen maken, we weten niet waar we het stuk zeep moeten leggen om te voorkomen dat deze in de gootsteen glijdt, we weten niet hoe we de telefoon moeten opladen terwijl we in de supermarkt zijn: de ontwerpers hebben aan al deze mogelijke problemen gedacht en hebben alledaagse voorwerpen getransformeerd in kleine kunstwerken, die daarom een ​​groot applaus verdienen.

1. In dit geval hebben ze mobiele telefoon-houders met opladers in de winkelwagentjes geplaatst: probleem van een lege telefoon opgelost.

foto: ar4ik/pikabu

2. Dit toilet wordt bijgevuld via een aan de bovenzijde geplaatste gootsteen: het is dus mogelijk om je handen te wassen en het water opnieuw te gebruiken.

Advertisement

3. Deze lift laat door middel van een icoon zien hoeveel mensen hij nog kan vervoeren voordat hij zijn maximale capaciteit bereikt.

4. Het is een parapluvormige fruit- en groentehouder: de demonstratie van hoe sommige objecten niet zijn wat ze lijken.

5. Deze klok heeft een tweede display aan de zijkant: je kunt de tijd in bed bekijken zonder dat je het object hoeft te verplaatsen.

Advertisement

6. Een eenvoudige toiletpapierhouder is een voorwerp van design geworden en de rollen creëren een schaap.

7. Deze computer heeft een systeem om de webcam aan de voorkant te bedekken en te deactiveren: het is niet langer nodig om deze af te dekken om te voorkomen dat je wordt gezien.

Advertisement

8. Deze zeephouder is zo gemaakt dat hij aan de rand van de gootsteen past en niet wegglijdt: geniaal!

9. Hoe vaak is het lastig om te lezen omdat het boek de neiging heeft om te sluiten? Een klein stukje gemodelleerd hout en het probleem is opgelost.

Advertisement

10. Een andere en multifunctionele wastafel: het combineert zeep, water en lucht om de handen te drogen, alles in één.

11. Een ingenieuze verpakking: het haar van de vrouw op de verpakking bestaat precies uit de afzonderlijke stukjes pasta. Het soort pasta in de verpakking heeft er nog nooit zo mooi uitgezien.

12. Iemand was zo slim om een ​​lepel in het deksel van de pot te maken - je hoeft niet meer in laden te zoeken.

13. Deze fontein is ontworpen voor zowel mens als hond: aan de ene kant lessen de honden hun dorst en aan de andere kant de eigenaren.

14. Deze koffer heeft een sensor in het handvat die zijn gewicht kan meten: je hoeft de koffer niet meer op de weegschaal te zetten.

15. Deze ontwerper heeft een zijraam ingebouwd om, voordat je de douche instapt, de kraan te openen zonder nat te worden.

We hebben gezien dat de genialiteit van deze ontwerpers en hun ongelooflijke creaties in staat zijn om de meest vervelende dagelijkse problemen op te lossen. Welke van deze esthetisch aantrekkelijke oplossingen of objecten zou je graag willen hebben? Vertel het ons in de comments!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt