15 vrouwen laten het onoverkomelijke verschil zien tussen “de foto's die ik van mijn vriend maak en de foto's die mijn vriend van mij maakt” - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
15 vrouwen laten het onoverkomelijke…
Deze mijnwerkers ontdekten per ongeluk een prachtige hartvormige amethist geode 15 fotografische vergelijkingen tonen de echte en onverwachte grootsheid van objecten en dieren

15 vrouwen laten het onoverkomelijke verschil zien tussen “de foto's die ik van mijn vriend maak en de foto's die mijn vriend van mij maakt”

Door Janine
6.053
Advertisement

Vertrouwen, waardering, genegenheid, begrip: dit zijn de belangrijkste aspecten waarop een relatie is gebaseerd. Een ander aspect dat echter niet mag worden onderschat, zijn de vaardigheden die de partner laat zien als hij een camera in handen heeft. Vrouwen hebben meestal een ervaring opgedaan die bijna vergelijkbaar is met die van fotografen. Mannen daarentegen behelpen zich door op de knop te drukken met lusteloosheid en gebrek aan professionaliteit. Het resultaat? De foto's die zij van hem maakt en de foto's die hij van haar maakt, zelfs op dezelfde plek en in dezelfde pose, hebben een enorm verschil. Hoewel zijn sociale pagina's prachtige foto's zullen hebben, zullen die van haar vol selfies zijn, maar dat is oké: we accepteren ze toch wel, ondanks hun gebrek aan artistieke visie.

1. De foto die ze van hem nam, werd zorgvuldig bestudeerd om het landschap en zijn profiel te omlijsten, maar hetzelfde kan niet van hem worden gezegd.

2. De foto's laten dit stel zien tijdens een lunch: het is jammer dat de poses en het resultaat niet precies hetzelfde zijn.

Advertisement

3. Links de vriend terwijl hij videogames speelt, rechts de vriendin terwijl ze slaapt: een andere manier om de uitdrukking "een ​​spontane foto maken” te interpreteren.

4. Ook op deze foto zijn de twee te zien tijdens de lunch: hij lacht terwijl zij vereeuwigd wordt terwijl ze eet.

5. Voor hem een ​​natuurlijke foto terwijl het zonlicht zijn gezicht streelt, voor haar een natuurlijke foto terwijl ze, ja wat doet ze eigenlijk?

Advertisement

6. Het restaurant is een favoriete locatie voor stellen, maar misschien is het geen goed idee om foto's te maken terwijl je vriendin haar mond vol heeft.

7. Het had een poëtische foto moeten worden: voor hem zeker, voor haar helaas niet. Wie raakt ze aan met haar vinger?

Advertisement

8. Een vlakke en heldere zee en een prachtige zonsondergang achter hem: zij weet hoe ze het licht moet benutten, hij niet. Te veel flits?

9. Hier eten we een ijsje: een mooi profiel met een blauwe lucht voor hem en een ongemakkelijke pose met uitgestoken tong voor haar.

Advertisement

10. Voor hem een ​​mooie locatie en een oprechte glimlach, voor haar een foto die bij toeval is genomen in een pose die niet bepaald ideaal is.

11. Een andere manier om inspanningen te interpreteren: aan de ene kant op de computer werken en aan de andere kant de vriezer openen. Waarom?

12. Hij zit met een stralende lach achter het stuur, zij denkt na over welke fotografiecursus ze hem moet geven om het probleem op te lossen.

13. Hier twee verschillende manieren om een schoonheidsbehandeling op te vatten: links een cocktail en een prachtige locatie, rechts gezichtsmasker en ontharing.

14. Hij ziet eruit als een model terwijl hij op een stoel midden op het gazon naar de horizon kijkt. Maar zij ziet er gewoon hongerig uit.

15. Ze koos voor een close-up foto, hij voor een creatief effect met de spiegel. Jammer dat het resultaat niet poëtisch is.

We waarderen de pogingen van de mannen om hun vriendinnen er op hun best uit te laten zien. Poseren als een model is een beetje ouderwets, waarom ga je niet voor iets nieuws? Welke gênante foto's heb jij van je vriendin of vriend gemaakt?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt