16 foto's die op het juiste moment zijn genomen en verbijstering veroorzaken

Janine image
door Janine

20 November 2022

16 foto's die op het juiste moment zijn genomen en verbijstering veroorzaken
Advertisement

Het gebeurt vaak dat we situaties observeren die ertoe leiden dat ieder van ons zich afvraagt ​​wat er aan de hand is. Sterker nog, het kan gebeuren dat je iets een seconde lang ziet, zonder er echter bij stil te staan. Tegen de tijd dat je weer kijkt, is het te laat. Op dat moment vraag ​​je je af: "Is het echt gebeurd of is het slechts een verzinsel?".

Het vermogen om deze momenten vast te leggen lukt maar een aantal mensen, die het juiste moment begrijpen en de foto maken, en zo een moment kristalliseren dat anders maar weinigen zouden hebben gezien.

Hier zijn 16 goed getimede afbeeldingen die verbijsterende gebeurtenissen vastleggen.

Advertisement

1. Vogeltje

1. Vogeltje

Dominiciano_Sentini/Reddit

Je moet goed naar de foto kijken om te begrijpen dat de weerspiegelde schaduw op de muur een vogel lijkt af te beelden, maar in werkelijkheid is het de projectie van de bladeren van de plant.

 

Advertisement

2. Haren

2. Haren

turbowagon25/Imugur

Het juiste moment om de foto te maken. De weerkaatsing van de zon op zijn haar zorgt voor een fantastisch optisch effect. Het lijkt op het karakter van "Fantastic 4": Flame on.

3. Radijsje

3. Radijsje

Domonixus/Reddit

Dit schijfje radijs lijkt boos te zijn, te zien aan de manier waarop het naar ons kijkt.

4. Poten

4. Poten

Reddit

Als je naar deze kat kijkt, begrijp je niet hoeveel poten hij heeft. Pas als je goed kijkt snap je dat er ook een staart te zien is. 

5. Koe

5. Koe

fatmand00/Reddit

Is deze koe heel klein of de stam heel groot? Het lijkt erop dat ze er precies op past. 

Advertisement

6. Zee

6. Zee

duncan_D_sorderly/Reddit

Misschien kwam deze jongen te dicht bij de zee en de meeuwen. Zodanig dat hij deze gigantische vogel vond, wat niet veel goeds voorspelt. Hij zou beter hard weg kunnen rennen. 

7. Hond-kat

7. Hond-kat

sidewaytree/Reddit

Hij ziet eruit als een mythologische figuur. Dit dier lijkt twee hoofden te hebben, alleen is de ene die van een kat, de andere die van een hond. Wie weet hoe dit onbekende wezen heet…

Advertisement

8. Mythologie

8. Mythologie

seerubyfalls/Reddit

Een mythisch dier, het is niet duidelijk of het 2 hoofden en 8 poten heeft of dat het twee honden zijn met gekruiste koppen. Het is waarschijnlijk gewoon een optisch effect dat verband houdt met de timing van de fotograaf.

9. Gezichten

9. Gezichten

____B____/Reddit

Deze twee gezichten waren perfect op één lijn. De snuit van de hond heeft het gezicht van zijn baasje overlapt zodat het 2 halve gezichten lijkt te hebben. 

Advertisement

10. Koe-hond

10. Koe-hond

cusology/Reddit

Deze kat lijkt uit de computer te zijn gesprongen. Bovendien lijkt de rest van het lichaam dat van een koe.

11. Soep

11. Soep

straightrocket/Reddit

Een heel bijzondere soep die je niet heel rustig eet, want als je naar de lepel kijkt, lijkt het bijna alsof de ingrediënten schreeuwen.

Advertisement

12. Been-arm

12. Been-arm

Blankman292/Reddit

Een foto om heel goed naar te kijken, als je niet goed kijkt lijkt het alsof dit meisje een been heeft in plaats van een arm.

13. Olijfboom

13. Olijfboom

Guyric/Reddit

Een lichtelijk boze olijfboom. Naast verwilderd haar lijkt ze te fronsen alsof er iets aan de hand is dat niet naar haar smaak is.

Advertisement

14. Pappa

14. Pappa

BeardoGREG/Reddit

Op deze foto lijkt de vader in de lucht te zweven, maar bovenal zijn zijn benen niet zichtbaar.

15. Strudel

15. Strudel

IveUsedTwentyLetters/Reddit

Deze kleine strudels lijken allemaal op een rij hun mond open te hebben. Nu moeten we er nog achter komen of ze een lied zingen of schreeuwen.

Advertisement

16. Twee hoofden

16. Twee hoofden

Reddit

Een persoon met twee hoofden, het is ook moeilijk te zeggen wat er aan de hand is, of er een vrouw voorbij loopt of dat ze dezelfde jas dragen.

Heb jij weleens van zulke optische illusies gezien?

Advertisement