Ze leren elkaar op een datingsite kennen en op de eerste date laten ze samen een tattoo zetten

Janine image
door Janine

23 November 2022

Ze leren elkaar op een datingsite kennen en op de eerste date laten ze samen een tattoo zetten
Advertisement

In een wereld waar sociale netwerken het draaipunt en middelpunt van de samenleving vormen, vindt kennis juist plaats in deze virtuele realiteit. Een plek waar het mogelijk is om zelfs mensen die ver weg zijn te contacteren en waardoor nieuwe relaties kunnen ontstaan en ontwikkeld. Een fundamentele rol wordt ingenomen door datingsites, die het mogelijk hebben gemaakt om banden te creëren tussen onbekende mensen.

Dit meisje ontmoette haar partner via zo’n site en samen kozen ze voor een onvergetelijke eerste date: ze lieten samen een tattoo zetten.

via Daily Star

Advertisement
lil.allyway/TikTok

lil.allyway/TikTok

De hoofdrolspeelster van het verhaal is op sociale media bekend onder het pseudoniem lil.allyway, en wilde haar eerste date met een jongen die ze online had leren kennen op haar TikTok-profiel registreren en vervolgens publiceren.

Een werkelijk romantische ontmoeting. In de clip zien we eerst het meisje dat zich voorbereidt, daarna is het tijd voor de ontmoeting. Tussen een kop koffie in een Starbucks en een strandwandeling door, besloten de twee om deze afspraak voor altijd te herinneren, en dat deden ze door naar een tattoo-studio te gaan en dezelfde tatoeage op hun huid te drukken.

Advertisement
lil.allyway/TikTok

lil.allyway/TikTok

"Ik en de man die ik ontmoette, besloten een tatoeage te nemen voor onze eerste date." Toen ze de studio binnenkwamen wisten ze niet waar ze de tatoeage moesten laten zetten. Zij koos de achterkant van de nek, terwijl haar partner de onderarm koos.

Dit was zeker een enigszins extreme keuze, waardoor veel internetgebruikers stomverbaasd waren. Sommigen vonden het een verkeerde en overdreven beslissing, terwijl anderen het heel schattig en romantisch vonden.

lil.allyway/TikTok

lil.allyway/TikTok

Veel mensen doen er maanden, zo niet jaren over voordat ze de moed verzamelen en een tatoeage laten zetten, laat staan ​​als ze het moeten doen met iemand die ze net hebben ontmoet. Het meisje in kwestie twijfelde daarentegen niet en koos ervoor om deze stap direct te zetten. Een gebruiker besloot te reageren, vertelde haar verhaal en beweerde dat zij dat ook deed en dat ze er helemaal geen spijt van had. Een andere persoon schreef echter: "Ik vind het een fantastisch verhaal, de beste eerste date ooit."

Denk je dat ze er goed aan heeft gedaan of was het een overhaaste keuze?

Advertisement