Dame die veel jonger wordt geschat verklapt haar geheim voor een jonger uiterlijk

door Skip

04 September 2023

Dame die veel jonger wordt geschat verklapt haar geheim voor een jonger uiterlijk
Advertisement

Het belangrijkste gegeven van tijd is dat het verstrijkt. Je zou toch willen dat je de tijd kon stilzetten, maar dat kan niet. Je moet nu eenmaal accepteren dat ook voor jou momenten voorbij zullen gaan. Je zou toch willen dat je jong en levenslustig kon blijven, maar dat gaat niet.

Gaandeweg als je ouder wordt begin je de tekenen van tijd te zien in het gelaat. Iedereen zou deze graag willen verbergen of in ieder geval er jonger uitzien dan dat je daadwerkelijk bent. Er zijn dus heel veel mensen die dat willen en daarom dure behandelingen ondergaan of dure crèmes gebruiken om elk mogelijke rimpel te verbergen.

De dame in het verhaal dat we je zo gaan vertellen heeft gedeeld wat haar geheim is om er veel jonger uit te zien dan dat ze daadwerkelijk is. Het gaat je waarschijnlijk niet lukken om haar echte leeftijd te raden. Wat is precies haar truc?

via The Sun

Advertisement
@joansumner1930

@joansumner1930

Joan Woodhouse staat centraal in dit verhaal. Op de socials staat zij simpelweg bekend als oma Joan. Op internet is zij vooral beroemd geworden vanwege het feit dat zij er veel jonger uitziet dan ze daadwerkelijk is. Toen ze vertelde hoe oud ze is, was iedereen verbaasd.

Advertisement

Haar echte leeftijd.

Haar echte leeftijd.

@joansumner1930

Joan deelt dagelijks videos op sociale media. Iedereen dacht dat ze jonger was dan haar daadwerkelijke leeftijd, zoveel jonger zelfs dat mensen haar niet geloofden toen ze vertelde hoe oud ze wel is. Mensen online schatten op basis van wat ze online van haar hebben gezien dat ze tussen de 60 en de 70 jaar oud is. Op een dag vertelde ze echter te zijn geboren in 1930 en meer dan 90 jaar oud te zijn.

"Dit is mijn geheim om er altijd jonger uit te zien"

"Dit is mijn geheim om er altijd jonger uit te zien"

pixabay

Aan haar gezicht kan je echt niet zien hoe oud ze echt is. Ondanks dat ze 92 jaar is, ziet ze eruit als amper 60. Iedereen die ouder wordt zou er jonger uit willen zien en Joan wilde om die reden dan ook delen met de hele wereld wat het geheim achter haar jeugdigheid is. Behandelingen zijn niet nodig, alleen maar consequente verzorging.

pixabay

pixabay

Joan heeft in haar leven nooit dure behandelingen ondergaan. Zij heeft altijd gewoon simpele crèmes uit de supermarkt gebruikt, maar door een crème in het bijzonder werd alles anders voor haar en kan ze daardoor altijd jong blijven.

"Toen ik 16 was kwam er voor het eerst een crème op de markt die ook nu nog populair is en sindsdien heb ik die altijd gebruikt, het heeft mijn leven veranderd. Het is een product waar je makkelijk aan kunt komen en kan iedereen een andere leeftijd ermee showen dan de leeftijd die op je identiteitskaart staat. Dankzij deze crème zie ik er 30 jaar jonger uit."

Het lijkt een dubieuze claim te zijn, alsof er een dealtje is met het merk van de crème in kwestie, maar veel mensen willen graag geloven dat het waar is. Kan een crème uit de winkel veel beter werken dan een peperdure crème? Als deze dame de waarheid spreekt, dan zal dat misschien wel zo zijn.

Zou het jou ooit zijn gelukt om haar echte leeftijd te raden? Gebruik jij een bepaalde crème om er jonger uit te zien?

Advertisement