Ze plaatst een selfie in het toilet, maar gebruikers richten zich op twee bijzondere details

Janine image
door Janine

14 Augustus 2023

Ze plaatst een selfie in het toilet, maar gebruikers richten zich op twee bijzondere details
Advertisement

Sociale netwerken hebben in de hedendaagse samenleving een overheersende rol gekregen, ze hebben leven gegeven aan een non-plaats, een soort virtuele realiteit, die iedereen verbindt en met elkaar in contact brengt, ongeacht de afstand

De schijn is een van de fundamentele aspecten geworden, jezelf laten zien is fundamenteel. Deze zichtbaarheid is echter niet altijd positief.

De protagonist van dit verhaal besloot namelijk een selfie te publiceren terwijl ze op het toilet was. Jammer dat de foto snel viraal ging en gebruikers zich op twee bijzondere details concentreerden. Laten we eens kijken wat precies.

via Buzz Feed News

Advertisement
paula_sophie_garcia/Instagram

paula_sophie_garcia/Instagram

Paula Sophia Garcia Espinon, bekend onder het pseudoniem paula_sophie_garcia, is een meisje dat graag foto's van zichzelf maakt en foto's van haar lichaam laat zien op sociale media. Inmiddels is het maken van selfies geen trend meer van dit moment, maar de normaalste zaak van de wereld.

Zodra we wat tijd hebben, pakken we onze smartphone en maken een foto. Ook dit meisje houdt ervan om haar eigen imago te vereeuwigen. Ze begreep echter op eigen kosten de kracht en het belang van sociale media. Omdat mensen vaak niet alleen kijken naar wat er op de voorgrond staat, maar elk element analyseren.

Advertisement
paula_sophie_garcia/Instagram

paula_sophie_garcia/Instagram

Dit jonge meisje besloot tijdens een vakantie in Mexico een foto van zichzelf te maken in de badkamer van het hotel. Een paar dagen later ging de foto viraal, door iets onverwachts. Twee details die bijna als onbelangrijk konden worden beschouwd, hebben daarentegen de aandacht van gebruikers getrokken.

In feite waren er twee elementen in de afbeelding die iedereen ertoe brachten zichzelf vragen te stellen.

Ze plaatst een selfie in het toilet, maar gebruikers richten zich op twee bijzondere details - 3

Als je goed naar de afbeelding kijkt, zie je dingen die je op het eerste gezicht niet eens opmerkte. Op de foto is in feite te zien dat de waterafvoer op een heel vreemde manier is ontworpen, in plaats van verborgen achter het toilet, is hij zichtbaar, wat een lelijk effect creëert.

De toiletrolhouder is ook erg ver van het toilet geplaatst. Dit detail heeft bij de gebruikers grote aarzeling gewekt.

“Ik dacht niet echt na over de positie van de dingen toen ik de foto nam. Ik concentreerde me gewoon op mijn uiterlijk in plaats van op wat er zich achter me bevond. Ik had al deze rare dingen nooit opgemerkt totdat mensen me erop wezen."

Wat denk jij ervan? Zou je ze hebben opgemerkt?

Advertisement