Een jonge influencer barst in tranen uit: de tatoeëerder zette haar tatoeage verkeerd

Janine image
door Janine

21 Augustus 2023

Een jonge influencer barst in tranen uit: de tatoeëerder zette haar tatoeage verkeerd
Advertisement

Sociale media staan ​​centraal in de hedendaagse samenleving, mensen gebruiken ze om hun dagelijks leven te delen. Een echte virtuele realiteit is ontstaan waarmee je je leven kunt laten zien. In deze nieuwe wereld zijn sommige figuren zo belangrijk geworden dat ze ook andere mensen kunnen beïnvloeden: deze figuren zijn de Influencers. Het is hun taak om individuen aan te moedigen een specifiek product te kopen, naar een plek te gaan (vaak disco's) of een specifieke levensstijl te volgen. Om dit alles te doen, moet je echter je privacy tonen, ook wat je niet wilt.

De Influencer, hoofdrolspeelster van het verhaal dat we gaan vertellen, barstte in tranen uit nadat ze een verkeerde tatoeage had laten zetten. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via tia.theofficial/Instagram

Advertisement
tia.theofficial/Instagram

tia.theofficial/Instagram

Tia Kabir is een beroemde influencer die dagelijks haar leven op haar profielen deelt. Haar volgers zien constant wat er haar overkomt. Dit gebeurde ook toen ze naar Bali reisde en besloot een tatoeage te nemen. Ze was enthousiast, maar helaas ging er iets mis. Ze hield van het project, wachtend op de dag waarop de inkt op haar huid gedrukt zou worden. Wat er gebeurde, stelde haar echter zeer teleur.

Advertisement
tia.theofficial/Instagram

tia.theofficial/Instagram

De jonge Influencer heeft besloten haar ervaring te laten zien. In de clip zie je het meisje huilend. In eerste instantie begrijp je niet waarom, maar langzaamaan wordt alles duidelijker. Er is iets misgegaan bij het zetten van de tatoeage, omdat de opgedrukte tekst anders is dan ze had gedacht. Ze legde uit dat de tatoeëerder de tekst verkeerd had geschreven, hij had slechts twee woorden moeten schrijven, maar hij had de volgorde omgekeerd. Toen het meisje dit besefte, barstte ze in tranen uit.

tia.theofficial/Instagram

tia.theofficial/Instagram

Tia's bedoeling was om zich te laten tatoeëren met de woorden “angel energy”, een mantra om zichzelf de kracht te geven om elk obstakel dat ze tegen zou komen te overwinnen. De tatoeëerder nam echter het initiatief en veranderde het in "energy angel". De betekenis verandert op deze manier volledig en gaat over van "engelachtige energie" naar "energetische engel". Ook het concept van “opoffering” dat achter die woorden verborgen zit, gaat verloren. De reactie van het meisje is meer dan 6 miljoen keer bekeken. Velen haalden uit naar haar omdat ze niet oplette, terwijl anderen haar verdedigden.

Wat denk jij ervan?

Advertisement