Ze draagt een minirok en strakke kleding: deze 60-jarige oma die danst op social media maakt velen jaloers

Janine image
door Janine

21 Augustus 2023

Ze draagt een minirok en strakke kleding: deze 60-jarige oma die danst op social media maakt velen jaloers
Advertisement

In de huidige tijd hebben sociale media steeds meer een belangrijke rol gekregen. Ze zijn het steunpunt van de samenleving geworden, omdat ze ervoor hebben gezorgd dat er een echte virtuele realiteit ontstaat, waarin mensen die ver van elkaar verwijderd zijn, met elkaar verbonden kunnen worden. Sociale media zijn meestal gebaseerd op video's en afbeeldingen. Iedereen kan, door middel van foto's of clips, over zichzelf en zijn leven vertellen, waardoor het concept van privacy bijna volledig wordt geëlimineerd. Het is alsof je op een podium leeft en jezelf constant aan anderen laat zien.

Er zijn mensen die van sociale media hun werk hebben gemaakt en dagelijks afbeeldingen van zichzelf delen. Door al deze zichtbaarheid zijn ze echter blootgesteld aan kritiek. De oma, de hoofdpersoon van dit verhaal, weet het goed en plaatst graag video's waarin ze danst en minirokjes draagt. Juist om deze reden heeft ze verwijten gekregen, maar het kan haar niets schelen wat anderen denken. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via lolilm/Instagram

Advertisement
lolilm/Instagram

lolilm/Instagram

Dolores Lopez Martinez is een 60-jarige vrouw die zich echter veel jonger voelt dan haar leeftijd. In feite wil ze bewijzen dat leeftijd niets anders is dan een getal, en dat het de geest is die telt. Vaak plaatst ze video's van zichzelf waarop ze danst en hele korte rokjes draagt ​​op haar sociale netwerken. In de filmpjes die ze deelt valt meteen haar energie en vitaliteit op, ze lijkt veel jonger dan wat op haar identiteitskaart staat.

Volgens haar is kleding niets meer dan een uiterlijke manifestatie van iemands karakter, daarom mag niemand kritiek hebben op hoe anderen zich kleden, want iedereen is vrij om de kleding te dragen die ze het liefste willen, of ze nu kort of te opvallend zijn. Er is geen leeftijd waarop je bepaalde kleding niet meer mag dragen.

Advertisement
lolilm/Instagram

lolilm/Instagram

Velen houden van haar geest, juist omdat ze uit elke porie vitaliteit ademt. Haar dansen brengen vreugde, in feite overladen veel gebruikers haar met complimenten. "Ik wou dat ik een oma zoals jij had", "je ziet er veel jonger uit, je hebt veel energie" of, nogmaals, "iedereen zou moeten weten hoe je plezier moet hebben zoals jij, als je iets leuk vindt, is het goed om het te doen zonder dat anderen je veroordelen".

lolilm/Instagram

lolilm/Instagram

Naast haar aanhangers zijn er echter ook tegenstanders die vinden dat een vrouw van haar leeftijd zich niet zo zou moeten gedragen: "je bent zestig, je moet niet zulke korte rokjes dragen" of "zo gedraag je je niet".

Hoewel velen haar bekritiseren, kan het haar niet schelen: “Hoe ze over mij praten, kan me niet schelen, ze zeggen wat ze willen. Ik blijf mezelf vermaken".

Wat vind jij?

Advertisement