Vrouw wendt zich tot human resource over de bijnaam die haar baas haar heeft gegeven

Janine image
door Janine

21 December 2022

Vrouw wendt zich tot human resource over de bijnaam die haar baas haar heeft gegeven
Advertisement

Iedereen heeft in zijn leven weleens een bijnaam gehad. Het wordt vaak gebruikt om een ​​te lange naam af te korten, soms als een liefdevolle bijnaam of om een ​​gebeurtenis te herinneren die die specifieke persoon als hoofdrolspeler heeft gezien.

Er zijn verschillende manieren om een ​​bijnaam te krijgen, maar soms hou je er niet van en probeer je het op alle mogelijke manieren van je af te schudden. Zoals gebeurde met de hoofdpersoon van dit verhaal, die door haar baas in verband werd gebracht met een filmpersonage. De vrouw stelde deze houding echter niet op prijs en probeerde actie te ondernemen. Wat is er gebeurd?

via NotJezzFRabbit/ Reddit

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De hoofdpersoon van het verhaal is een 31-jarige vrouw die onlangs van baan is veranderd. Haar nieuwe kantoor bestaat echter uitsluitend uit mannen, inclusief haar baas. Deze laatste is een van die individuen die zichzelf charmant en aantrekkelijk vinden. In plaats daarvan ziet hij er volgens de vrouw helemaal niet goed uit en leidt zijn zelfvertrouwen er vaak toe dat hij zich ongepast gedraagt ​​en misplaatste opmerkingen maakt.

"Ik heb een hekel - legt het meisje uit - aan zijn houding, daarom houd ik hem altijd op afstand. Een paar dagen geleden moest ik echter naar zijn kantoor omdat ik geen collega van me kon vinden die me wat documenten moest sturen. Hij pakte zijn smartphone om hem te sms'en. Op dat moment merkte ik dat ik in zijn adresboek was opgeslagen als Jessica Rabbit. Dus vroeg ik hem ernaar."

De baas wist niet wat hij moest zeggen en probeerde zichzelf te rechtvaardigen door erop te wijzen dat het een compliment was, omdat hij vindt dat we allebei mooie roodharige vrouwen zijn.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Ik kon zijn gedrag helemaal niet waarderen, daarom ging ik naar personeelszaken om het incident te melden. Daar kreeg ik te horen dat hij erop zou worden gewezen, maar dat het zinloos zou zijn. Sindsdien praat mijn baas niet meer tegen me, en mijn collega's zeggen dat ik overdreef en het als compliment had moeten zien.”

De vrouw wendde zich tot Reddit-gebruikers om erachter te komen of haar gedrag verkeerd was. De meeste mensen verdedigden haar met het argument dat ze terecht klaagde over gedrag dat ze niet op prijs stelde.

Vind je dat ze het goed heeft gedaan?

Advertisement