x
"Mijn man heeft me bedrogen en ik heb…
Ze vieren hun trouwdag in een park en vinden een zeer zeldzame edelsteen Twijfelachtige ontwerpen: 16 keer waar ontwerpers niet aan comfort dachten

"Mijn man heeft me bedrogen en ik heb hem verlaten: ik ben zwanger en ik wil hem niet in de verloskamer

19 November 2022 • Door Janine
41.518
Advertisement

Het moment waarop je ontdekt dat je een kind verwacht, vooral als er lang naar wordt verlangd, is een van de mooiste momenten in het leven van een stel: een speciale gebeurtenis om te vieren, die de verbintenis tussen twee partners verder verstevigt. Maar dit is echter niet altijd zo: de aankondiging van de zwangerschap zou het einde van de relatie kunnen betekenen, zoals gebeurde met de vrouw die Reddit-gebruikers in vertrouwen wilde nemen over haar situatie en uitlegde hoe ze besloot om ermee om te gaan en de kritiek die ze kreeg ondanks het geleden onrecht.

via: Reddit

De auteur van de post begon met een nogal welsprekende titel: "Ik wil mijn ex-man niet in de verloskamer." Meteen daarna legde ze uit dat ze gescheiden was van de man en dat ze wachtte tot de echtscheiding binnenkort officieel zou worden gemaakt. De reden voor het einde van de relatie is de ontdekking van zijn bedrog, dat plaatsvond op het slechtste en meest delicate moment. "Hij bedroog me met een collega op het werk. We waren al 3 jaar aan het proberen om een ​​baby te krijgen en toen ik hem eindelijk vertelde dat ik zwanger was, stortte hij in en bekende het. Ik vroeg een scheiding aan en hij trok eerst bij zijn moeder in, terwijl hij nu bij zijn minnares woont.”

Een moedige en ongetwijfeld moeilijke keuze, maar de vrouw heeft ondanks haar zwangerschap besloten hem niet te vergeven. Niet alleen dat: de gebruiker verklaarde dat ze op geen enkele manier wil dat haar ex-man bij de bevalling aanwezig is. "De baby wordt over een maand verwacht en ik wil niet dat hij bij mij in de verloskamer is. Ik straf hem niet, maar hij is mijn partner niet meer. Ik wil niet dat hij mijn lichaam ziet. Als we breken met mensen, willen we niet dat ze ons helpen op speciale momenten of naar ons kijken, toch? Dus ik wil hem er niet bij hebben."

De man accepteerde het echter niet, omdat hij het niet juist vond om van zo'n belangrijke gebeurtenis te worden uitgesloten. In werkelijkheid, volgens de woorden van de vrouw, staan ​​de meeste betrokkenen aan de kant van haar ex-man, die haar beslissing als wreed beoordelen. De enige die haar steunt, is haar schoonmoeder: "Alleen zij begrijpt me en is het met me eens. Ik heb nog niet besloten of ik iemand bij me in de verloskamer wil, maar als dat zo is, zal zij die iemand zijn. De vader en de rest van de familie kunnen in het ziekenhuis wachten."

Gebruikers hebben in het voordeel van de vrouw gereageerd, haar keuze goedgekeurd en haar begrip getoond. Op de vraag of ze er ooit aan had gedacht om op haar schreden terug te keren en de relatie nog een kans te geven, antwoordde de hoofdpersoon van dit verhaal: "Ik ga niet terug naar mijn ex-man, ook al denk ik soms dat het beter zou zijn voor onze zoon om zijn ouders samen te hebben. Hij heeft mijn vertrouwen verloren, maar er is ook een nieuw persoon in mijn leven en dat begint behoorlijk serieus te worden. We zijn van plan om samen te gaan wonen zodra alles achter de rug is en ik mijn baby heb gekregen."

Denk je dat ze de juiste beslissing heeft genomen? Wat vind je er van?

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt