Ze ontdekt dat haar man haar heeft bedrogen met haar zus: beiden verwachten een kind van hem

Janine image
door Janine

04 April 2023

Ze ontdekt dat haar man haar heeft bedrogen met haar zus: beiden verwachten een kind van hem
Advertisement

De ontdekking van verraad, binnen een liefdesrelatie, plaatst ons onvermijdelijk op een kruispunt: doorgaan of stoppen? Vergeven of geen tweede kans geven? Sommige situaties zijn ingewikkelder en pijnlijker dan andere, wanneer het niet alleen de partner is die ons bedriegt, maar ook een zeer dierbare en naaste persoon voor ons, misschien een familielid. De vrouw waar we het over gaan hebben, weet er alles van en heeft besloten haar hart te luchten op Reddit en aan gebruikers haar verhaal te vertellen.

via Reddit

Advertisement
Pxhere-Non the actual photo

Pxhere-Non the actual photo

De auteur van de post vertelde wat er was gebeurd binnen haar huwelijk, toen ze een verraad ontdekte dat haar diep leed veroorzaakte.

"Ongeveer twee maanden geleden ontdekte ik dat mijn man mij bedroog met mijn zus" begon de vrouw, maar dit was niet het meest schokkende nieuws. In feite bekende de man haar een nog schokkender waarheid: "Hij vertelde me dat ze zwanger was van een tweeling en smeekte om vergeving. Hij verwende me met geschenken, bood aan om een ​​appartement voor me te kopen, een nieuwe auto, wat ik maar wilde. Hij zei dat als ze de zwangerschap uitdraagt, hij simpelweg een vader voor de kinderen zal zijn."

Maar ze was vastbesloten om te scheiden, klaar om een ​​nieuw leven te beginnen zonder de twee mensen die haar verraden hadden. Ze begon zich moe en uitgeput te voelen en schreef haar ongemak toe aan de stressvolle periode die ze doormaakte, "totdat ik niet meer ongesteld werd, dus deed ik een zwangerschapstest, die positief was."

Op dat moment besloot ze haar man te informeren, die met groot enthousiasme op het nieuws reageerde. “Hij zei dat het een nieuwe start voor ons zou zijn, dat we verder kunnen gaan en ons op ons kind kunnen concentreren. Hij heeft de meeste dingen die we nodig hebben voor de kinderopvang al gekocht, heeft verloskundigen gezocht voor het geval ik thuis een natuurlijke bevalling wil, en verschillende ziekenhuizen in en buiten de staat om te zien welke het beste voor mij zou zijn."

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

De vrouw twijfelt echter en weet niet wat ze moet doen: "Ik kan in mijn eentje geen kind betalen, hij helpt me financieel sinds mijn 20e, ik heb nooit voor mezelf hoeven zorgen, ik ben nooit naar de universiteit geweest omdat ik nooit in mijn leven van hem hoefde te werken. Ik overwoog niet eens de mogelijkheid dat hij uit mijn leven zou verdwijnen omdat ik zo stom verliefd en arrogant was ... ik had alles wat ik wilde, Ik had een perfect gezin en een perfecte echtgenoot, een perfect huis en een perfect leven."

Het paar had vruchtbaarheidsproblemen en was nooit in staat geweest om zwanger te raken, dus volgens de hoofdpersoon van dit verhaal had deze onverwachte zwangerschap een zegen moeten zijn, en in plaats daarvan vraagt ​​ze zich af: "Waarom nu? Waarom na dit alles? Ik wilde het jaren en nu gebeurt het en ik weet niet eens hoe ik een dak boven het hoofd van mijn baby zal krijgen als ik mijn man verlaat. Elk advies wordt zeer op prijs gesteld.”

Wat zou je haar aanraden en wat zou je in haar plaats doen?

Advertisement