Deze vrouw heeft besloten om alleen met mannen te daten die jonger zijn dan haar zoon

Janine image
door Janine

02 April 2023

Deze vrouw heeft besloten om alleen met mannen te daten die jonger zijn dan haar zoon
Advertisement

Een van de hoekstenen van de hedendaagse tijd is de technologische ontwikkeling, dankzij sociale netwerken is er een virtuele wereld ontstaan ​​waarin verre mensen of zelfs mensen die elkaar niet eens kennen met elkaar in contact kunnen komen. Het maakt niet uit of ze elkaar nog nooit eerder hebben ontmoet.

Sociale netwerken worden gebruikt om iemands passies te delen, om iemand te leren kennen. In feite kunnen op deze manier veel relaties ontstaan. De vrouwelijke hoofdrolspeler van het verhaal weet het goed, en via de verschillende online platforms besloot ze alleen in contact te komen met jongere jongens dan haar zoon. Laten we eens kijken.

via The Sun

Advertisement
Taragenx/Instagram

Taragenx/Instagram

Tara, op sociale media bekend onder het pseudoniem Taragenx, is 49 jaar oud, heel vaak hebben mensen de neiging om hun leeftijd te maskeren, maar zij laat het graag weten, omdat ze zich ervan bewust is en vooral trots is er jonger uit te zien. Dat vindt niet alleen zij, maar ook haar vele volgers, meer dan 120.000. Door middel van haar inhoud wil ze laten zien dat het verstrijken van de tijd niet altijd iets negatiefs is, maar dat individuen het moeten kunnen accepteren en vooral aan zichzelf moeten werken om zo goed mogelijk oud te worden.

Deze vrouw, die zich bewust is van haar schoonheid en er jonger uit ziet dan ze is, heeft besloten om alleen met mannen uit te gaan die jonger zijn dan haar zoon, die 29 jaar oud is. "Ik houd constant rekening met mijn leeftijd, over tien jaar ben ik 58 en heb ik twee tienerkleinkinderen. Het zal echter moeilijk zijn voor mijn kinderen om een ​​vriend van mij “papa” te noemen, die zeker jonger zal zijn dan zij".

Advertisement
Taragenx/Instagram

Taragenx/Instagram

Veel mensen waarderen haar eerlijkheid in het vertellen van haar liefdesperikelen en hopen dat ze haar zielsverwant zal vinden, hoe oud hij ook is: "je bent prachtig, ik hoop voor je dat je een partner vindt"

Natuurlijk is er geen gebrek aan tegenstanders die zowel haar uiterlijk als haar houding bekritiseren, in de overtuiging dat ze niet zo mooi en jeugdig is als ze denkt, en vooral dat ze er verkeerd aan doet om uit te gaan met mannen die half zo oud zijn als zij. "Ik vind niet dat ze zo fascinerend is als ze beweert", "Ik vind haar houding niet alleen beschamend, maar ook schadelijk", "niemand wil een oma, ook al is ze mooi" of, nogmaals, “het zou beter zijn als je uitging met mannen van jouw leeftijd."

Wat vind jij?

Advertisement