De bruidegom presenteert zichzelf bij het altaar in een kist die door een lijkwagen wordt vervoerd

Janine image
door Janine

13 December 2022

De bruidegom presenteert zichzelf bij het altaar in een kist die door een lijkwagen wordt vervoerd
Advertisement

Iedereen wil dat zijn bruiloft iets onvergetelijks wordt, tot in detail perfect. Je bent maanden bezig met het organiseren ervan en je wilt dat alles vlekkeloos verloopt. Vaak echter, om ervoor te zorgen dat de gasten ook plezier hebben, ontstaan ​​er ceremonies vol onverwachte wendingen. Wat deze man tot stand heeft gebracht, deed alle aanwezigen versteld staan.

Deze bruidegom heeft ervoor gekozen om zijn bruiloft onvergetelijk te maken door middel van een wel heel bijzondere entree. Alles werd gefilmd en op TikTok geplaatst. Jammer echter dat de meeste gebruikers kritiek hadden op zijn beslissing. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Dailymail

Advertisement
tobz88/TikTok

tobz88/TikTok

De ceremonie vond buiten plaats, met een meer op de achtergrond dat het altaar omlijstte. Alles stond klaar, iedereen had al plaatsgenomen in afwachting van de komst van het bruidspaar. Totdat plotseling in de verte een lijkwagen wordt gezien die stopt bij de gasten. De aanwezigen begrepen niet wat er aan de hand was, iedereen wendde zich tot zijn buurman naast zich en samen vroegen ze zich af waar ze getuige van waren.

Advertisement
tobz88/TikTok

tobz88/TikTok

De vier getuigen (2 vrouwen en 2 mannen) naderden de auto en trokken een kist uit de auto alsof het niets was. Ze tilden het op en sleepten het door het middenpad tot ze voor het altaar kwamen. Hier legden ze het op de grond en gingen ervoor staan. Op dat moment werd het deksel opgetild en, als bij toverslag, verscheen de bruidegom in een wit pak, klaar om zijn liefde voor zijn toekomstige vrouw te verklaren.

Helaas zijn er geen andere details bekend, of de bruid al dan niet op de hoogte was van deze eigenaardige entree, wat ze er van vond, maar vooral of er nog meer vreemde dingen plaatsvonden tijdens de ceremonie.

tobz88/TikTok

tobz88/TikTok

Alles werd geregistreerd door een van de gasten, die besloot deze extravagante aankomst openbaar te maken door de video op TikTok te plaatsen. Gebruikers wachtten niet en gaven direct commentaar op het incident. Sommigen vinden het een heel leuke, bijna romantische manier om door het middenpad te lopen: "mijn leven begon pas echt toen ik jou ontmoette." Anderen beweren dat het een respectloos gebaar was naar zowel de bruid als de aanwezigen: "als mijn man zo bij het altaar was aangekomen, zou ik zijn vertrokken" of, nogmaals, "Ik zou de bruiloft hebben geannuleerd".

Hoe zou jij hebben gereageerd?

Advertisement