Ze kan niet tegen het gesnurk van haar vriend: ze neemt het geluid op en verkoopt het online

Janine image
door Janine

25 April 2023

Ze kan niet tegen het gesnurk van haar vriend: ze neemt het geluid op en verkoopt het online
Advertisement

Samenwonen is voor een stel een heel belangrijke stap, ook al ken je de andere persoon perfect, als je eenmaal besluit om samen te gaan wonen, moet je ruimtes gaan delen. Die plaatsen en kamers die vroeger door één persoon werden bewoond, moeten nu gemeengoed worden. Op deze manier kun je echter ook wat meer details over je partner te weten komen.

Dit is precies wat er gebeurde met dit meisje dat, toen ze het bed begon te delen met haar vriend, ontdekte dat hij snurkte tijdens het slapen. Dit geluid irriteerde haar erg en ze besloot het te registreren en online te verkopen. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via The Mirror

Advertisement
Ana Malfair/Facebook

Ana Malfair/Facebook

Ana Malfair, 26 jaar, en haar partner Luis, 33, hadden besloten om samen te gaan wonen. Dit bracht hen er ook toe om hetzelfde bed te delen. Vanaf dat moment begon het meisje echter problemen te krijgen met slapen, omdat haar vriend 's nachts zo hard snurkt dat hij haar verhindert te slapen.

Elke nacht wordt Ana gedwongen Luis’ zware ademhaling te horen. Ondanks haar herhaaldelijk klagen, antwoordde hij dat ze overdreef en dat het geluid niet zo erg kon zijn dat ze niet kon slapen. Om haar punt te bewijzen, nam het meisje het geluid op en speelde het voor hem af.

"Om hem te laten zien dat ik geen grapje maakte, besloot ik het te registreren en voor hem af te spelen. Toen hij het hoorde, vond hij het hilarisch. Dus ik bleef het opnemen wanneer ik de kans kreeg”.

Advertisement
Luis López Méndez/Facebook

Luis López Méndez/Facebook

Na te hebben geworsteld met de nachtelijke geluiden van haar vriend, besloot Ana haar opnames op internet te delen. Enkele van haar bevriende muzikanten hielpen haar met het uploaden van de geluiden naar Spotify, die zo gewaardeerd werden, dat ze erin slaagde wat geld te verdienen.

"Eerlijk gezegd begon het als iets grappigs, maar ik heb heel veel luisteraars van over de hele wereld gehad. Ik heb tot nu toe £25 verdiend. En ik krijg elke maand updates, dus ik vind het leuk om te zien hoe het succes van zijn snurken groeit". Veel gebruikers hebben gereageerd met de vraag om uit te leggen hoe ze geld verdiende met die geluiden: "leg me uit hoe je dat deed want ik heb heel veel materiaal".

Wat vind jij ervan?

Advertisement