Dronken man verdwaalt hij in het bos: hij wordt gevonden terwijl hij zelf ook aan zijn zoektocht meedoet

Janine image
door Janine

28 Februari 2023

Dronken man verdwaalt hij in het bos: hij wordt gevonden terwijl hij zelf ook aan zijn zoektocht meedoet
Advertisement

Als je op een avond met vrienden uitgaat, laat je je vaak meeslepen en gebeurt het misschien dat je niet oplet hoeveel je drinkt. Een paar drankjes drinken is zeker aangenaam, maar als je overdrijft, kan het ongewenste effecten hebben, zelfs tot het volledig verliezen van de perceptie van wat er om je heen gebeurt.

De hoofdpersoon van het verhaal, dat we zo dadelijk gaan vertellen, had waarschijnlijk iets te veel gedronken, zozeer zelfs dat hij als vermist werd opgegeven. Jammer echter dat hij zelf ook meedeed aan zijn eigen zoektocht. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via Ouest-france

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Het verhaal speelde zich af in Turkije. Het begon allemaal normaal, wat gewoon een avond met vrienden moest worden. Op een gegeven moment begon hij echter te veel te drinken. Zo erg dat een van het gezelschap, Beyhan Mutlu, een man van ongeveer 50 jaar, plotseling in het niets verdween. Alle aanwezigen, die hun vriend niet zagen terugkeren, werden ongerust, denkend dat hij misschien verdwaald was in het bos, dat daar vlakbij was.

De vriendengroep waarschuwde meteen de familie en ook de politie, om meteen de zoektocht te starten, waar ook de buurtbewoners zich bij aansloten. Urenlang nam iedereen deel aan de operatie en riep luid Beyhans naam, in de hoop dat de echo van het bos het geluid de oren van de vermiste zou bereiken.

Het is niet bekend hoe dit mogelijk was, maar plotseling verscheen ook Beyhan midden in de menigte en sloot zich aan bij de operatie om zichzelf te zoeken. In een moment van helderheid werd hij echter door twijfel getroffen en vroeg een persoon naast hem naar wie ze op zoek waren.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Op dat moment herkende de persoon aan wie hij vroeg wie er vermist was de man. De politie werd onmiddellijk gewaarschuwd, nam hem mee en bracht hem veilig thuis. De vragen die alle deelnemers zich echter stelden waren: hoe kwam Beyhan ineens midden in de groep terecht die naar hem op zoek was, maar vooral, hoe kan het dat zijn vrienden niet hadden gemerkt dat hij naast hen stond ?

Een heel merkwaardige situatie, zeker, toen het verhaal eenmaal afgelopen was, moesten de deelnemers hartelijk lachen.

Advertisement