Ze verwarren haar met Meghan Markle: "Als ik naar café's ga, bieden ze me altijd een drankje aan"

Janine

15 Februari 2023

Ze verwarren haar met Meghan Markle:
Advertisement

Er zijn beroemde mensen die bij iedereen bekend zijn. Het maakt niet uit waar ter wereld je bent, als een van deze VIP's passeert, draait iedereen zich om om hem nauwkeurig te bekijken en te begrijpen of hij of zij het echt is. Binnen deze groep van direct herkenbare individuen hoort ongetwijfeld ook Meghan Markle, een Amerikaanse actrice die nog populairder werd na haar huwelijk met Prins Harry. Het komt echter vaak voor dat een persoon die gewoon op hem lijkt, wordt aangezien voor een beroemdheid.

Het hoofdpersonage van het verhaal beweert zelfs zo veel op Meghan Markle te lijken, dat ze haar vaak voor haar aanzien en haar altijd een drankje aanbieden in gelegenheden.

via Dailystar

Advertisement

sidney.vb/TikTok

Sidney Beckles, een 21-jarige vrouw uit Bournemouth, lijkt veel op Meghan Markle en is beroemd geworden door het plaatsen van een video op haar TikTok-profiel (sidney.vb) die laat zien hoe vergelijkbaar zij en de actrice zijn. De clip is meer dan 650.000 keer bekeken.

Aanvankelijk vond Sidney niet dat ze eruitzag als de vrouw van prins Harry, maar ze overtuigde zich ervan nadat veel mensen haar erop hadden gewezen. Daarom maakte ze een montage waarin ze haar foto’s naast die van de hertogin van Sussex plaatste. "Aangezien bijna iedereen zegt dat ik op Meghan Markle lijk, zijn hier enkele foto's waarop ik het ook zie."

sidney.vb/TikTok

Hoewel Sidney er niet van houdt om vergeleken te worden met iemand die beroemd is, omdat ze simpelweg erkenning wil voor wie ze is, aarzelt ze niet om te beweren dat deze gelijkenis met de actrice haar vaak enkele voordelen heeft opgeleverd.

"Ik zou graag erkend willen worden om hoe ik ben, maar ik moet zeggen dat vaak vergeleken worden met iemand die beroemd is zo zijn voordelen heeft. Omdat ik de aandacht op mezelf vestig, en van tijd tot tijd kan het leuk zijn. Ik was bijvoorbeeld op een dag in een café met mijn vrienden en we kregen drankjes aangeboden omdat mensen dachten dat ik Meghan was, dat was erg leuk."

Advertisement

sidney.vb/TikTok

Als deze gelijkenis in het echt positief kan zijn, is dat op sociale media niet altijd zo, omdat er velen zijn die er kritiek op hebben, simpelweg omdat het herinnert aan een beroemde actrice: "Ik zie niet in waarom je er zo trots op zou moeten zijn".

Gelukkig zijn er naast de tegenstanders ook aanhangers: "Ik opende de video in de overtuiging dat het Meghan Markle was, je lijkt veel op haar", "jullie zijn allebei mooi", "weet je zeker dat jullie niet gescheiden waren bij de geboorte? Het lijkt je tweelingzus wel” en "Ik dacht dat je haar zus was."

Wat denk jij?

Advertisement