Ze is getrouwd, maar mag met andere mannen ui: "Mijn man is het ermee eens, ik keer altijd terug naar hem"

Janine image
door Janine

11 Februari 2023

Ze is getrouwd, maar mag met andere mannen ui: "Mijn man is het ermee eens, ik keer altijd terug naar hem"
Advertisement

Hoewel ze een duidelijke minderheid lijken te zijn, zijn niet alle paren gebaseerd op het principe van wederzijdse exclusiviteit. Sommige geliefden accepteren namelijk het verraad, dat in werkelijkheid, in dergelijke gevallen, zijn betekenis zou verliezen en niet als zodanig zou worden beschouwd, aangezien het niet zou gebeuren in de onwetendheid van een van de twee partners, maar in wederzijdse instemming. Dit geldt ook voor een jonge TikToker en haar man, die haar naar verluidt "toestemming" hebben gegeven om ook met andere mannen te daten.

via raenemetsky/TikTok

Advertisement
raenemetsky/TikTok

raenemetsky/TikTok

Rae Nemetsky, 22 jaar, trok de aandacht van gebruikers nadat ze haar bijzondere huwelijkssituatie had verteld: ondanks dat ze getrouwd is, blijft de jonge vrouw andere mannen ontmoeten met toestemming van haar man. Het feit dat hij zich ervan bewust is en “haar toestemming geeft" zou deze ontmoetingen niet tot een echt verraad maken. Het idee was van Rae zelf, zoals ze uitlegde via haar TikTok-kanaal: "Ik ga al meer dan een jaar met andere mannen om, daarom hebben we een overeenkomst bereikt. Hij is me trouw, maar hij is het ermee eens dat ik dat niet ben. Als het consensueel is, kan het geen buitenechtelijke affaire worden genoemd.”

De twee zijn blijkbaar erg gelukkig samen ondanks hun keuze, die in de ogen van velen misschien “buiten de kaders” lijkt. In een ietwat traditionalistische samenleving is hun overeenstemming nogal ongebruikelijk.

Advertisement
raenemetsky/TikTok

raenemetsky/TikTok

"Technisch gezien is het een mannelijke fantasie. Ik ben altijd degene die de ontmoetingen organiseert en de mannen kiest, dus ik heb veel controle. Mijn man zou het me nooit laten doen als ik het niet wilde." Ray zorgt er ook voor dat ze afgezien van haar ontmoetingen buiten het huwelijk altijd terugkeert naar haar man, aangezien dit hen beiden gelukkig maakt en het welzijn van het gezin, waaronder ook hun kinderen, niet in gevaar brengt.

Nemetsky gebruikt meestal datingsites om nieuwe mannen te ontmoeten en haar man heeft haar "andere" mannen, die meestal gescheiden zijn, nooit ontmoet. Kortom, elk paar heeft zijn eigen regels en het belangrijkste is om eerlijk tegen elkaar te zijn en een dynamiek tot stand te brengen die voor beiden voldoening gevend is.

Zou je je partner kunnen delen met iemand anders?

Advertisement