Jong model bekritiseerd omdat ze met een 73-jarige miljardair trouwde

Janine image
door Janine

03 April 2023

Jong model bekritiseerd omdat ze met een 73-jarige miljardair trouwde
Advertisement

Een oud gezegde zegt dat leeftijd slechts een getal is. Deze verklaring wil onderstrepen dat het niet uitmaakt hoeveel jaren verschil twee mensen hebben, maar dat het essentieel is dat er harmonie tussen hen is. In feite is een relatie gebaseerd op een verstrengeling van karakters, een toenadering van gelijkgestemde zielen. Hoewel er niets mis is met het samenzijn met een oudere man of vrouw, worden relaties met een aanzienlijk leeftijdsverschil vaak afgekeurd.

In feite is de hoofdrolspeelster van het verhaal zwaar bekritiseerd omdat ze had besloten te trouwen met een 73-jarige miljardair, maar ze beweert dat ze het deed uit liefde, niet uit interesse. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Milenio

Advertisement

Elina Fernández is een 30-jarig Argentijns model dat verliefd werd op en besloot te trouwen met de 73-jarige Eduardo Constantini, een Argentijnse miljonair met een vermogen van bijna een miljard dollar (ruim 900 miljoen euro), beschouwd als de rijkste man in Argentinië. Hoewel het meisje beweerde dat ze meteen verliefd op hem werd, beweren velen dat ze hem alleen koos vanwege zijn rijkdom, anders had ze nooit met hem willen trouwen.

"Toen ik hem voor het eerst zag, was ik single en wilde ik niemand ontmoeten, maar toen ik hem leerde kennen veranderde alles. Ik voelde meteen iets in mij, ik werd meteen verliefd op hem. Hij zette mijn leven op zijn kop, ik had nooit verwacht dat ik me aan iemand zou hechten, maar nadat ik hem had ontmoet, was alles anders".

Advertisement

Ze waren negen maanden samen en besloten toen hun liefde te bezegelen met een huwelijk. Tijdens de ceremonie hielden ze nooit op met glimlachen, voor beiden was het de mooiste dag van hun leven. Hoewel Eduardo een bedrijf heeft dat hem dagelijks miljoenen inkomsten oplevert, heeft Elina herhaaldelijk benadrukt dat ze niet uit interesse met hem is getrouwd, maar uitsluitend uit liefde.

Er zijn veel tegenstanders die niet geloven dat dit huwelijk uit liefde is gesloten, de meesten beweren namelijk dat ze alleen geïnteresseerd is in het geld van haar partner, omdat zo'n jonge vrouw niet verliefd kan worden op een man die ruim twee keer zo oud is.

Wat denk jij?

Advertisement