Tijdens een hypnose-sessie met de therapeut vindt ze de liefde van haar vorige leven

Janine image
door Janine

21 Februari 2023

Tijdens een hypnose-sessie met de therapeut vindt ze de liefde van haar vorige leven
Advertisement

Niemand van ons weet de dag, plaats en tijd waarop we de persoon zullen ontmoeten met wie we ervoor kiezen de rest van ons leven door te brengen. Het kan gebeuren tijdens een avondje uit, op sociale media, tijdens het winkelen of tijdens het sporten. Maar bovenal gebeurt het wanneer je het het minst verwacht, misschien in een periode van je leven waarin je een bepaald evenwicht probeert te vinden. Een Schotse vrouw vertelde over haar ervaring, die begon in het kantoor van haar therapeut en eindigde met de bruiloft van haar dromen.

via Milliyet

Advertisement

Angela McPherson, uit Moray, Schotland, wendde zich na haar scheiding tot therapeut Derek McGillivray om rust te vinden en de puzzel van haar leven op te lossen. Vanaf het begin voelde ze zich op haar gemak in zijn gezelschap, vond ze het gemakkelijk om over zichzelf te praten en voelde ze zich welkom en gehoord. Het voelde bijna alsof ze McGillivray al heel, heel lang kende. Angela, die altijd geïnteresseerd is geweest in kwesties met betrekking tot vorige levens, had besloten om antwoorden te zoeken met een sessie regressieve hypnose. De achtergrondmuziek en Dereks kalme stem hielpen haar te ontspannen.

Nadat ze het proces had uitgelegd, begeleidde de therapeut haar op haar terugreis. Angela bevond zich in de 15e eeuw als een vrouw uit Dundee, in Schotland, genaamd Mharie McCloud. "Ik kon mijn gezicht niet zien, maar ik wist dat ik een vrouw was, omdat ik mijn lange jurk en laarzen kon zien. Ik herinner me het lawaai van de markt en de geuren van voedsel vermengd met kruiden. Ik voelde dat ik ouder was dan ik nu ben, langer en forser gebouwd."

Advertisement

Mharie was getrouwd met een man van wie ze niet hield en met wie ze naar de wil van haar vader was getrouwd. Zijn hart behoorde echter aan een ander toe. "Ik heb een levendige herinnering aan een grote man die een zak tilde en ik had het gevoel dat ik hem leuk vond." Op dat moment vroeg McGillivray aan Angela met wie ze echt wilde trouwen: “Haar stem veranderde een beetje en ze zei 'Charlie Anderson'." Nadat hij haar had gevraagd hoe Charlie eruitzag, deed Angela haar ogen open, ging snel rechtop zitten en wees naar Derek.

"Ik zal nooit het warme gevoel vergeten dat ik voelde. De tranen sprongen in mijn ogen toen ik me de man voorstelde met wie ik wilde trouwen. Toen wist ik dat het Derek was. Nu begreep ik het gevoel van vertrouwdheid dat ik had toen ik hem voor het eerst ontmoette. "

In het begin was de therapeut ironisch over de episode, maar daarna namen de zaken een andere wending. Angela sms'te Derek om hem te bedanken voor de sessie, maar Derek voelde zich gehinderd door ethiek en wilde de professionele grenzen niet overschrijden. Slechts een paar maanden later ontmoetten de twee elkaar weer voor hun eerste date en ontdekten dat ze veel dingen gemeen hebben, allereerst de manier van denken. “Te denken dat ik de man van mijn dromen heb ontmoet tijdens een hypnose-sessie is gewoon ongelooflijk. Het was alles wat ik nodig had."

Angela en Derek stapten in het huwelijksbootje tijdens een bruiloft met als thema “reis naar het verleden” - wat hadden ze anders kunnen kiezen? "Ik kan niet geloven dat ik Derek in een van mijn vorige levens heb gezien en dat hij nu mijn toekomst is. We zijn er allebei sterk van overtuigd dat we in dat vorige leven samen waren en toen hadden moeten trouwen, maar dat is nu tenminste gelukt."

Een liefdesverhaal dat het lot geschreven lijkt te hebben. Wat denk jij ervan?

Advertisement