Bij de uitwisseling van bedrijfsgeschenken ontvangt hij een loterijticket en wint $175.000

Janine image
door Janine

04 Januari 2023

Bij de uitwisseling van bedrijfsgeschenken ontvangt hij een loterijticket en wint $175.000
Advertisement

In de kerstperiode hebben bedrijven de gewoonte om diners en feesten te organiseren, waarbij collega's geschenken uitwisselen. Als je cadeaus ontvangt, vind je ze soms niet leuk, dus zijn er spellen uitgevonden waarmee je het ontvangen cadeau kunt inwisselen voor dat van een ander. Hoe dan ook zou er altijd iemand teleurgesteld zijn.

Deze vrouw kon echter alleen maar tevreden zijn met het geschenk dat ze had gekozen, want tijdens het bedrijfsfeest ontving ze een "kraskaart" van $25. Het geluk wilde dat ze ontdekte dat ze $175.000 had gewonnen. Laten we eens nader bekijken wat er is gebeurd.

via Abc

Advertisement
Wil540/Wikimedia Commons - Not the actual photo

Wil540/Wikimedia Commons - Not the actual photo

Het tandheelkundige bedrijf waar de hoofdrolspeelster van het verhaal, Lori Janes uit Louisville, werkt, had besloten een heel speciale kerstcadeau-uitwisseling uit te voeren. Het spel “de witte olifant" werd gespeeld. Met deze activiteit kun je het geschenk in het bezit van iemand anders kiezen voor het geval je het geschenk dat je hebt ontvangen niet leuk vindt. Op dit punt wordt de oorspronkelijke ontvanger gedwongen om een ​​nieuw, nog ingepakt cadeau te kiezen.

In het geval van Lori was haar originele geschenk een ander, maar het werd van haar afgenomen. Hierdoor moest ze noodgedwongen terugvallen op dat van een collega. Op dat moment, toen ze haar nieuwe cadeau uitpakte, vond ze enkele "kraskaarten". Alle aanwezigen juichten haar toe om erachter te komen of ze had gewonnen. Toen ze de eerste kraste, ontdekte ze dat ze $50 had gewonnen, maar het was de tweede die haar echt tevreden maakte, omdat ze daarmee $175.000 had gewonnen.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Iedereen juichte alsof ze hadden gewonnen. Mensen controleerden of ik het goed had gezien. Voor de zekerheid hebben een paar mensen zelfs het lot gescand via de loterij-app."

Zodra Lori erachter kwam dat ze had gewonnen nadat ze had geschreeuwd van vreugde, belde ze haar man en kinderen die haar niet konden geloven, ze zeiden namelijk: "we dachten dat ze ons voor de gek hield. We gingen ervan uit dat ze het niet goed had gezien, maar toen hoorden we mensen op de achtergrond feestvieren. Op dat moment wisten we dat het echt waar was, alles werd echt."

Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement