Ze zegt haar baan als lerares op om fulltime 'prinses' te worden

Janine image
door Janine

20 Juni 2023

Ze zegt haar baan als lerares op om fulltime 'prinses' te worden
Advertisement

Hoeveel meisjes dromen of hebben niet gedroomd om prinses te worden als ze eenmaal groot zijn? Dat komt mede door de talrijke Disney-films die hen tijdens hun groei vergezelden, en wilden velen ongetwijfeld de rol van de protagonisten op zich nemen, maar lieten het idee varen toen ze de volwassenen wereld betraden. Behalve รฉรฉn: in dit artikel gaan we het hebben over de Engelse vrouw die haar carriรจre als lerares opgaf om prinses te worden.

via New York Post

๐€๐ง๐จ๐ญ๐ก๐ž๐ซ ๐ฆ๐š๐ ๐ข๐œ๐š๐ฅ ๐๐š๐ฒ ๐จ๐Ÿ ๐ฆ๐š๐ค๐ข๐ง๐  ๐๐ซ๐ž๐š๐ฆ๐ฌ ๐œ๐จ๐ฆ๐ž ๐ญ๐ซ๐ฎ๐ž ๐š๐ญ ๐ญ๐ก๐ž ๐๐ž๐ฒ๐จ๐ง๐ ๐€ ๐๐ซ๐ข๐ง๐œ๐ž๐ฌ๐ฌ ๐Ÿ‘‘๐Ÿ’ญโœจ From your first interaction with us until...

Pubblicato da Beyond A Princess suย Sabato 11 febbraio 2023

Olivia Cutforth, 27 jaar oud, uit het Verenigd Koninkrijk, was lerares podiumkunsten, maar haar droom was om te leven als een echte prinses: dus besloot ze het te realiseren en slaagde erin zoveel te verdienen dat ze al snel een huis van £250.000 kon kopen. In 2021 richtte de vrouw het bedrijf "Beyond A Princess" op ter ere van haar kinderen, waarmee ze zoveel succes behaalde dat ze na tien maanden haar baan opzegde om zich fulltime aan het project te wijden.

Olivia draagt โ€‹โ€‹jurken die zijn geïnspireerd op de bekendste Disney-personages, zoals Ariel de kleine zeemeermin, Elsa uit Frozen, Jasmijn uit Aladdin enzovoort. Zo neemt Cutforth samen met haar personeel deel aan kinderfeestjes en diverse evenementen, ook op het werk, waarbij ze in samenwerking met verschillende merken de meest iconische prinsessen imiteert. De tijd die nodig is om zich te "transformeren" is ongeveer twee uur, inclusief make-up, pruiken en gekleurde contactlenzen.

Advertisement
Beyond A Princess/Facebook

Beyond A Princess/Facebook

"Ik werkte tegelijkertijd als lerares toen ik deze activiteit deed. Slechts 10 maanden later moest ik mijn baan opzeggen omdat ik het zo druk had met prinses zijn dat ik het fulltime kon doen", legt Olivia uit. "Mijn eerste twee grote jurken waren Assepoester en Belle, die mijn favorieten aller tijden waren. Ik kreeg ze van een ontwerper in Vietnam en ze kostten ongeveer £500 per stuk. Ik spaarde en maakte zes of zeven personages van goede kwaliteit en vandaar begon ik. Binnen een paar maanden had ik het geld er al uit.”

Op dit moment heeft de vrouw een team van meisjes die met haar werken en in het weekend optreden. "Ik zorgde ervoor dat mijn team bestaat uit zangeressen, danseressen en actrices, zodat de kinderen een authentieke ervaring hebben, want alle meisjes zingen net als de prinsessen. Ik had een visie die van hoge kwaliteit, interactief en anders moest zijn en zo werd het."

Nu is haar inkomen veel hoger dan het vorige en ze houdt van haar nieuwe baan, die ze "magisch" vindt dankzij de glimlachen die ze elke keer op de gezichten van de kinderen ziet.

Wat vind je van haar levenskeuze?

Advertisement