Amazon verkoopt een opblaasbare auto van de Flintstones, nauwkeurig gedetailleerd - Curioctopus.nl
x
Amazon verkoopt een opblaasbare auto…
Een wandelaar verdwaalt in de bergen en wordt gered dankzij een foto van zijn voeten 18 alledaagse voorwerpen zoals je ze nog nooit hebt gezien: vereeuwigd vanuit ongebruikelijke perspectieven

Amazon verkoopt een opblaasbare auto van de Flintstones, nauwkeurig gedetailleerd

25 April 2021 • Door Janine
1.950
Advertisement

Wie herinnert zich de Flintstones niet? De beroemde Amerikaanse animatieserie die zich afspeelt tijdens het stenen tijdperk in het fictieve stadje Bedrock was echt het fundament van de tekenfilms over de hele wereld, een constante waarmee velen van ons zijn opgegroeid, plezier hadden en memorabele momenten hadden.

Fred, Wilma, Barney, Betty, Bam Bam, Pebbles, de trouwe dinosaurus Dino en nog veel meer: ​​de Flintstones zijn een echte microkosmos van een hilarische en onwaarschijnlijke prehistorie, waarin het lijkt alsof alles - of bijna - is zoals in onze tijd, zelfs vergeleken met de middelen uit het verleden. En, als we het over voertuigen hebben, hoe kunnen we de beroemde auto vergeten waarmee de personages van de cartoon zich verplaatsten? Precies dat voertuig, zonder bodem en aangedreven door de voeten, is nu een heel mooi en perfect accessoire geworden voor al diegenen die plezier willen hebben op een... prehistorische manier. Klaar om het te ontdekken?

via: Amazon

foto: Amazon

Als er twee dingen zijn die met strand, zwembad en zomer te maken hebben, dan is dat een bootje of een luchtbed. Deze populaire en tijdloze strandaccessoires zijn perfect voor een paar uur ontspanning op het water, maar ook om te zwemmen en plezier te maken. Er zijn allerlei vormen, soorten en kleuren te koop. Maar wat we op Amazon hebben gevonden en waar we het hier over hebben, is echt heel bijzonder. De reden? Je hebt het al gezien: het heeft de vorm van de auto van de Flintstones!

foto: Amazon

Wees eerlijk: wil je er niet meteen op springen en plezier maken, misschien door Yabba Dabba Doo te schreeuwen? Als je ja hebt geantwoord: weet dat het echt bestaat, en dat The Pool Elite, het bedrijf dat het op Amazon te koop heeft aangeboden, het produceert. Het heet Bedrock Canopy Luxe, duidelijk verwijzend naar de stad van de Flintstones en het feit dat het een soort baldakijn is. Volgens de fabrikant biedt het comfortabel plaats aan twee volwassenen, compleet met zachte kussens en een stuur.

Advertisement
foto: Amazon

De details kloppen echt: naast de typische kleuren van de prehistorische auto uit de tekenfilm, is dit ongelooflijke luchtbed namelijk uitgerust met een afneembaar zonnescherm met zonwering en zelfs een speciaal compartiment om drankjes koel te houden. Geen klein detail, als we ons de zon voorstellen en de warmte van de dagen waarop het zal worden gebruikt...

foto: Amazon

Pool Elite belooft ook dat het snel opgeblazen kan worden, in ongeveer 10 minuten, evenals "luxueuze" afwerkingen voor een object dat geschikt is voor alle aquatische contexten. Ontspanning, plezier en bruikbaarheid dus voor een prijs die niet bepaald prehistorisch is: het kost namelijk rond de 160 euro, en daarom is dit luchtbed vrij exclusief.

foto: Amazon

Wat vind je er van? Het zal zeker niet de echte Flintstones auto zijn, maar hij zal wel opvallen aan zee, het meer, het zwembad of waar je hem ook maar wilt laten zien! Zou je zo'n object kopen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt