Haar familieleden ontdekken dat ze een ster is op Only Fans en ze reageren vreselijk

Janine image
door Janine

04 Juni 2023

Haar familieleden ontdekken dat ze een ster is op Only Fans en ze reageren vreselijk
Advertisement

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen, vooral jonge mensen, die erin slagen een respectabel inkomen te creëren door simpelweg sociale pagina's te beheren waarop ze foto's en video's van hun dagelijks leven of hun passies delen. Deze alternatieve banen worden echter niet altijd het best begrepen door de families, die vaak gewend zijn aan een traditionele levensstijl en mentaliteit, waarvoor een vaste baan in een bedrijf of een carrière in een van de traditionele arbeidssectoren de hoogst mogelijke ambitie is.

Er zijn ouders die de carrièrekeuzes van hun kinderen niet goedkeuren, soms zelfs zodanig dat ze ze afwijzen. Dit is wat er gebeurde met een Australisch meisje, een influencer van Only Fans, een site die zeker niet werd gewaardeerd door haar familie, die, nadat ze erachter kwamen, haar liever buitensloot dan met haar te praten.

via Dailymail

Advertisement
@kaylajadeeast_/Instagram

@kaylajadeeast_/Instagram

Kayla Jade is een jonge Australische die de kost verdient met het maken van content voor haar betaalde sociale kanaal en al snel een top content creator werd, slechts een jaar nadat ze haar profiel heeft geopend. De jonge vrouw heeft haar werk nooit verborgen gehouden, maar ze heeft er ook niet mee gepronkt in het bijzijn van haar familie, door alternatieve sociale accounts aan te maken om zichzelf online te adverteren. "Ik nam niet de moeite om het te verbergen, ik wilde succesvol zijn", legt Kayla uit in een video op een van haar profielen. "Ik heb het niet verborgen, maar ik heb hen er ook niet mee in hun gezicht gesmeten", voegt ze eraan toe, zeggend dat in de loop van de tijd steeds meer mensen haar inhoud zijn gaan bekijken.

Haar familieleden begonnen ook naar een deel van haar werk te kijken. De moeder en zus, die te beschaamd waren door de situatie om er openlijk over te praten, vroegen de vader om met Kayla te praten, maar de man koos onverwachts haar kant, totdat een 45-jarig mannelijk familielid tegen betaling toegang kreeg tot de inhoud en het deelde in een familie-chat, wat leidde tot een lange reeks controverses.

Advertisement
@kaylajadeeast_/Instagram

@kaylajadeeast_/Instagram

Al snel nam een ​​ander familielid contact met haar op om haar te vertellen dat hij haar totaal zou negeren, net als vele andere familieleden na hem. "Ze haalden me van elk social media-platform en praatten een jaar lang niet met me. Ik was gekwetst, maar blij dat ik die giftigheid uit mijn leven had gehaald", legt Kayla uit in haar video, eraan toevoegend dat het haar vroeger wel wat kon schelen wat mensen over haar dachten, maar nu niet meer en ze kan niet gelukkiger zijn.

De jonge vrouw ziet vaak het familielid dat de ruzie veroorzaakte, aangezien ze in hetzelfde gebied wonen; de man zei nooit iets tegen haar, hij staarde haar alleen maar aan, totdat ze hem op een dag openlijk confronteerde en hij afstand deed van zijn acties en andere mensen de schuld gaf. "Ik denk dat het de mensen zijn die niets te doen hebben in hun leven die het drama beginnen", concludeert ze.

Overdreven familieleden in hun reactie op haar werk? Aan jou het oordeel.

Advertisement