Ze bieden haar aan om model te worden, maar ze weigert en geeft er de voorkeur aan om metselaar te worden

Janine image
door Janine

03 Juni 2023

Ze bieden haar aan om model te worden, maar ze weigert en geeft er de voorkeur aan om metselaar te worden
Advertisement

We leven in een samenleving die mensen steeds meer uitnodigt om hun identiteit te uiten, te zijn wat ze willen en hun dromen na te jagen, maar het gebeurt elke dag dat ze het slachtoffer worden van stereotypen. En dus, als we een mooie en goed verzorgde vrouw zien, denken we automatisch dat ze ook een beetje frivool is en dat haar enige interesse is om haar dagen door te brengen met zichzelf mooi te maken om een rijke man te krijgen en onderhouden te worden. Of misschien om de droom te cultiveren om deel uit te maken van de wereld van mode of entertainment.

Tegenwoordig kiezen veel jonge vrouwen er echter voor om beroepen na te streven die ooit als exclusief voor mannen werden beschouwd, in plaats van opvallende kleding en zware make-up te dragen om er mooi uit te zien en een carrière als model, actrice of showbusiness te starten. Een voorbeeld hiervan is het verhaal van deze vrouw, die ondanks haar schoonheid bekend werd op sociale media vanwege een typisch mannelijke baan.

via Nationworldnews

Advertisement

Johanna Juhlin is een jonge vrouw van Zweedse afkomst die in Ohio, Verenigde Staten, woont, en sinds juli 2022, toen ze begon met het delen van video's van haar beroep, aanzienlijk populair is geworden op social media. Nadat Johanna aanvankelijk content had gedeeld over haar recreatieve activiteiten en haar manier om de zomer door te brengen, plaatste Johanna ook afbeeldingen van haar werk bij het repareren van het dak van een gebouw.

Sindsdien is de jonge vrouw haar werk blijven documenteren, op een gegeven moment vertelde ze dat ze, kort na haar aankomst in de Verenigde Staten, een bouw- en restauratiebedrijf was begonnen, dat veel populariteit won, niet alleen vanwege de inspiratie die ze opwekte in andere mensen, maar ook om haar schoonheid.

Advertisement
@johannnajuhlin/Instagram

@johannnajuhlin/Instagram

De jonge influencer ontvangt elke dag talloze waarderingen voor haar schoonheid en haar vaardigheid in het uitvoeren van zo'n ongebruikelijk beroep voor een vrouw. Maar tegelijkertijd is er ook veel kritiek, vooral met betrekking tot de manier van werken, die volgens verschillende gebruikers geen goede resultaten zouden opleveren. Johanna negeert eenvoudigweg degenen die haar ervan beschuldigen geen talent te hebben als metselaar en vervolgt haar weg.

Het is ongetwijfeld een goed voorbeeld dat vrouwen niet alleen geïnteresseerd zijn in schoonheid, mode en entertainment maar als ze willen, ze echt alles kunnen doen op een unieke en prachtige manier. Waaronder banen die traditioneel voorbehouden zijn aan mannen.

Heb je haar video's gezien? Wat vind jij?

Advertisement