Ze wordt beledigd door haar enorme mond, maar daardoor verdient ze duizenden dollars

Janine image
door Janine

17 Mei 2023

Ze wordt beledigd door haar enorme mond, maar daardoor verdient ze duizenden dollars
Advertisement

Elke persoon heeft een andere lichaamsbouw, maar bovenal hebben ze elementen die hen uniek maken. Veel mensen die in de spiegel kijken, houden niet van zichzelf omdat ze enkele details zien die ze als onvolkomenheden beschouwen, terwijl ze in feite niets meer zijn dan een sterk punt, kenmerken die ze herkenbaar maken. Juist om deze reden mogen deze "gebreken" niet worden gemaskeerd, maar moeten ze worden getoond, omdat ze een integraal onderdeel van iemands persoonlijkheid worden.

De hoofdpersoon van het verhaal is het meisje met de grootste mond ter wereld. Deze eigenschap heeft ertoe geleid dat ze talloze beledigingen van internetgebruikers heeft geïncasseerd, maar in plaats van zich te verbergen of wanhopig te worden, heeft ze dit "gebrek" van haar gebruikt om beroemd te worden en duizenden dollars te verdienen. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via New York Post

Advertisement
samramsdell5/Instagram

samramsdell5/Instagram

Samantha Ramsdell is een meisje uit Connecticut, dat beroemd werd omdat ze de grootste mond ter wereld heeft, dankzij de breedte van 6,52 cm won ze zelfs het Guinness World Record. Hoewel er veel gebruikers zijn die haar bespotten vanwege de eigenschap die haar anders maakt dan alle anderen, heeft ze geleerd het te accepteren, maar vooral om ervan te profiteren om duizenden dollars te verdienen.

Door video's op haar sociale netwerken te plaatsen, waarin ze haar mond laat zien, om bijvoorbeeld aan te tonen dat ze een hele appel kan eten, slaagt ze erin om ongeveer $13.000 te verdienen voor elke post die ze naar haar profielen uploadt.

Advertisement
samramsdell5/Instagram

samramsdell5/Instagram

"Als je iets hebt dat je anders maakt dan andere vrouwen, hebben mensen de neiging om daar op te wijzen. Op school gaven ze me zelfs de bijnaam 'kikkermeisje' of 'grote mond'. Zelfs vandaag op sociale netwerken herinneren ze me aan mijn eigenschap. Ze vertellen me dat ik lelijk ben, en steeds vaker vragen ze me of het een filter is of dat het echt mijn mond is. Toen mij deze vragen werden gesteld, negeerde ik ze of blokkeerde ik gewoon al die gebruikers. Na verloop van tijd leerde ik mezelf te accepteren, van mijn verschillen te houden. Ik besefte dat het precies de zogenaamde tekortkomingen zijn die mij uniek maken, en dus dacht ik erover om mijn groter dan normale mond in mijn voordeel te gebruiken. Het leven is te kort om te proberen erbij te horen en iemand te zijn die je niet bent. Ik geloof dat we alle individuen moeten vieren vanwege hun uniekheid."

Wat vind jij?

Advertisement