15 foto's van onbegrijpelijke acties bewijzen dat mannen inderdaad van een andere planeet komen - Curioctopus.nl
x
15 foto's van onbegrijpelijke acties…
Wanneer design verbijsterend is: 17 objecten waarvan we niet weten of we moeten lachen of huilen 27-jarig meisje laat zich steriliseren en sluit zich aan bij de

15 foto's van onbegrijpelijke acties bewijzen dat mannen inderdaad van een andere planeet komen

17 Januari 2021 • Door Janine
102.580
Advertisement

Er wordt gezegd dat het verschil tussen man en vrouw allemaal in het Y-chromosoom zit, maar sommigen, de meest moedige en vooruitstrevende, durven te zeggen dat mannen van een andere planeet komen. Misschien hebben wij vrouwen daarom moeite om ze te begrijpen: we spreken niet dezelfde taal of we kunnen de logica achter hun acties niet begrijpen. Op deze 15 foto's zien we mannen die nooit volwassen zijn geworden, anderen die tot moderne ingenieurs zijn uitgegroeid, maar hun vindingrijkheid is zeker twijfelachtig, weer anderen die zich op een vreemde en onbegrijpelijke manier gedragen. Kortom, als het waar is dat mannen van een andere planeet komen, hebben we een handleiding nodig.

1. Mannen denken beslist anders over veiligheid en huishoudelijk werk. Was dit nou echt nodig?

2. Deze man is ingenieur, beweert zijn vrouw trots: hij heeft het handvat op deze originele manier gemaakt.

Advertisement

3. Hij kon de zonsverduistering niet zien omdat er een storm was, dus besloot de man te improviseren. Helemaal niet slecht!

4. Als het leven hem wat sinaasappels aanbiedt, verandert deze man ze in tandenborstelhouders. De fantasie ontbreekt zeker niet.

5. Op het eerste gezicht lijkt het echt op een houder voor een mobiele telefoon, maar als je goed kijkt, zie je dat het een kinderschoen is.

Advertisement

6. Het paar stond op het punt te trouwen en de vriend, met de taak om de getuige te zijn, besloot zich voor de gelegenheid te kleden.

7. Deze vader dacht dat hij alleen thuis was, maar de zoon die het gelach hoorde, ging meteen kijken wat er aan de hand was.

Advertisement

8. Met kerst moet je de boom versieren en deze man deed het op een alternatieve manier: het resultaat is niet slecht, toch?

9. Dit is wat er gebeurt als een vrouw haar man eropuit stuurt om boodschappen te doen en het ijs is in de aanbieding: hij had nog wel een paar bakjes kunnen nemen.

Advertisement

10. Zijn vriendin vroeg hem om een ​​foto van haar te maken, maar dit was niet het resultaat dat ze hoopte te posten.

foto: imgur

11. Een vrouw liet haar man een uur alleen met de baby, en toen ze terugkwam, vond ze hem zo. Ze hadden ontzettend veel lol.

12. De jongen vond het handigste en meest functionele gebruik voor de borstzak. We betwijfelen of het hiervoor is gemaakt.

13. Deze man geeft toe dat hij 8 uur van zijn dag buitenshuis doorbracht met twee verschillende schoenen zonder het te beseffen.

14. De vrouw vond alle koekjes op het bord afgebeten en begrijpt niet of de man het opzettelijk deed of een geheugenprobleem had.

foto: imgur

15. Deze man probeerde zelf zijn haar te knippen: laten we zeggen dat het resultaat zeker verbeterd kan worden, volharding is het belangrijkste.

Of je nu een man of een vrouw bent, je kunt het niet ontkennen: soms nemen mannen een houding aan en voeren ze werkelijk onbegrijpelijke handelingen uit. Als er een instructiehandleiding voor vrouwen was, in welke taal zou die dan zijn geschreven?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt