15 foto's laten zien hoe moeilijk maar fascinerend het kan zijn om de winter met ijskoude temperaturen het hoofd te bieden - Curioctopus.nl
x
15 foto's laten zien hoe moeilijk maar…
Een vrouw ontdekt dat de 16 foto's tonen de oplossingen voor de problemen die iedereen heeft, maar die slechts enkelen hebben geprobeerd op te lossen

15 foto's laten zien hoe moeilijk maar fascinerend het kan zijn om de winter met ijskoude temperaturen het hoofd te bieden

20 Januari 2021 • Door Janine
1.442
Advertisement

Er zijn mensen die van de winter houden en het magisch vinden om met sneeuwballen te gooien, een kopje kruidenthee voor de kachel te drinken, de ramen te zien beslaan, verschillende lagen te dragen - bij voorkeur wol - wanneer ze naar buiten gaan en geconfronteerd worden met de lage temperaturen. Er zijn er echter die dit seizoen niet verdragen ​​en daarom besluiten zich op te sluiten in huis tot de hartverwarmende zon schijnt. Eén ding is zeker: met de komst van de lage temperaturen, onder 0, wordt het moeilijk om welke taak dan ook uit te voeren. Maar er is ook iets moois in moeilijkheden en deze 15 mensen, die op echt koude plaatsen leven, zijn erin geslaagd om foto's te maken waarvan de rillingen ons over de rug lopen.

1. Je ziet een flauw zonnetje, maar het lijkt niet genoeg om het ijs op het gezicht van deze man te laten smelten.

2. Deze auto is volledig bedekt met een dikke laag sneeuw: het aanhouden van veilige afstanden wordt verplicht.

Advertisement

3. Iemand had het geniale idee om de ruitenwissers omhoog te zetten, anders was de ondergesneeuwde auto niet eens te zien.

4. Hoe dapper is deze man om deze ijspegel in zijn hand te houden. Er is beslist moed voor nodig!

5. Hoe is de sneeuw in de auto terechtgekomen? Iemand heeft ongetwijfeld vergeten de ramen dicht te doen.

Advertisement

6. Dit is het spektakel waar deze persoon voor stond: na de overstroming van een appartement bevroor het water door de koude temperaturen.

7. Deze persoon heeft in plaats daarvan de magie van de kou vereeuwigd en hoe deze de natuur magisch kan maken.

Advertisement

8. Deze man heeft moed: de moed om ondanks de kou naar buiten te gaan zonder zich van top tot teen dik in te pakken.

9. Deze keer is het het beste om het even op te houden en twee keer na te denken voordat je naar het toilet gaat: de bevroren bril is niet veelbelovend.

Advertisement

10. Een weg met een dikke laag sneeuw: hoe steek je die over? Zijn er laarzen die de voeten tegen deze temperaturen kunnen beschermen?

11. Dit is wat er gebeurt in Siberië: de benzineslang slaagt erin overeind te blijven dankzij het ijs. Heb je ooit zoiets gezien?

12. Zelfs de noedels hebben de gevolgen van lage temperaturen ondervonden. Hoe moet je nu lunchen? Is een magnetron voldoende?

13. Een blad komt tevoorschijn uit de sneeuw en de vraag die we onszelf stellen is: wat zal deze dikke witte mantel nog meer verbergen?

14. De kou geeft deze vrouw een nieuwe mascara, voor een glaciale look met dikke wimpers. Vrieskou kan fascinerend zijn!

15. Verse sneeuw viel zelfs op het zwembad en de kou bevroor wat voorheen helder water was om een duik in te nemen.

Ook wij hebben last gehad van de kou, en daar klagen we vaak over. Maar weten we na het zien van deze beelden nog steeds zeker dat de kou die we gewend zijn ook echt koud is?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt