x
Haar man valt in slaap en ze verandert…
19 mensen die dachten dat ze gespecialiseerd waren in beveiliging, maar in plaats daarvan jammerlijk faalden Waarom praten we in de politiek over links en rechts? Het verhaal van de twee uitdrukkingen die misschien niet iedereen kent

Haar man valt in slaap en ze verandert hem in een “model” door hem de kleding te laten dragen die ze online verkoopt

22 Februari 2021 • Door Janine
2.591
Advertisement

Het leven als getrouwd echtpaar gaat niet altijd over rozen. De man van Jocelyn, een vrouw uit de Filipijnen die van beroep kleding verkoopt, weet hier alles van. Net als veel van haar collega's werd ook zij gedwongen om haar bedrijf op internet te diversifiëren als gevolg van de sluitingen en beperkingen opgelegd door de Covid-pandemie.

In zo'n moeilijke situatie is slim en creatief handelen zeker een goed idee om door te kunnen gaan, en dat deed Jocelyn ook, toen ze besloot haar nietsvermoedende echtgenoot te “gebruiken” voor een grappig commercieel doel, en erin slaagde om in korte tijd het web rond te gaan.


Wat zou je tegenwoordig al niet doen om iets extra’s te verkopen? Deze Filipijnse vrouw vroeg dit zich zeker af, toen ze een kans kreeg waar ze wel van moest profiteren. Om de zichtbaarheid van haar online boetiek te verzekeren, besloot ze haar nietsvermoedende en gelukzalig slapende echtgenoot als model te gebruiken, een heel speciale “menselijke mannequin” gekleed in haar items, vereeuwigd en gedeeld op de Facebook-pagina van haar winkel. 

Broeken, jurken, tops, rokken, t-shirts en outfits: Jocelyns collectie werd volop getoond op haar slapende echtgenoot, die een perfecte paspop bleek te zijn. 

Advertisement

Het duurde niet lang of duizenden gebruikers gaven commentaar op de vondst van deze vrouw.

De merkwaardige reclame werd door vrijwel iedereen geprezen om zijn sympathie en creativiteit. Sommigen spraken zelfs hun waardering uit voor de tentoongestelde kleding. 

Niemand kan met zekerheid zeggen of haar man in werkelijkheid wakker en "bij bewustzijn" was, of dat hij werkelijk in dromenland was, maar deze verkoopster wist zeker hoe ze de aandacht op zichzelf moest vestigen, in een tijd waarin kleine verkopers riskeren te verdwijnen in het bijzijn van de kolossen van de e-commerce.

Wie weet wat deze man gedacht moet hebben toen hij zich realiseerde wat zijn vrouw had gedaan: zou jij behandeld willen worden als… een paspop?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt