De kat maakt hem elke nacht miauwend wakker en neemt wraak: de video is hilarisch

Janine image
door Janine

24 Februari 2021

De kat maakt hem elke nacht miauwend wakker en neemt wraak: de video is hilarisch
Advertisement

Wonen met een of meer katten in huis is niet altijd gemakkelijk. Alle mensen die dol zijn op hun huiskatten, weten er iets van, maar die soms niet anders kunnen dan sprakeloos blijven - of met een beetje verontwaardiging - tegenover bepaald typisch... kattengedrag.

We weten tenslotte: het zouden geen katten zijn als ze zich niet zo gedroegen. Er zijn echter momenten waarop bepaalde grenzen worden overschreden, en het is op dat moment dat sommige mensen, zoals de man die we je gaan voorstellen, besluiten tegenmaatregelen te nemen. Hoe? Door de kat op een leuke en grappige manier een "gunst" te leveren. De man in kwestie werd elke dag om 4 uur 's ochtends gewekt door Italics, zijn eigenwijze kat. Op het juiste moment probeerde hij daarom het dier te laten zien wat het betekent om gestoord te worden terwijl je slaapt.

via Nick T/Youtube

Advertisement
Nick T/Youtube

Nick T/Youtube

De Amerikaanse schrijver Nicholas Tecosky uit Atlanta houdt echt van zijn kat. Hij en zijn kat zijn gewoon onafscheidelijk, ook al heeft het betreffende exemplaar een heel vervelende gewoonte: hij maakt zijn baasje elke ochtend om 4 uur 's ochtends wakker. En er is niets dat het kan verhinderen, op dat noodlottige moment zal hij beginnen te miauwen, met de specifieke bedoeling om zichzelf te laten horen door zijn menselijk wezen, veroordeeld tot dagen en dagen van onderbroken slaap.

Wat moet je daar aan doen? Op en grappige manier, in een video die in korte tijd door miljoenen gebruikers over de hele wereld werd bekeken, vond Nicholas het passend om zijn kleine "wraak" op de kat te nemen. Om 4 uur 's middags, net toen de besnorde vriend midden in zijn middagdutje zat, kwam de man stilletjes naar hem toe en maakte hem wakker door luid te miauwen. Het is onmogelijk om niet te glimlachen tijdens het bekijken van deze video: de uitdrukking van de kat is van onschatbare waarde. Ongelovig en met een schok wakker, lijkt hij tegen de man te willen zeggen: "wat is er aan de hand?"

Advertisement
Nick T/Youtube

Nick T/Youtube

Het antwoord komt kort daarna door Nicholas zelf: "Sliep je? Je moet niet midden in de nacht miauwen", met een uitdrukking tussen geamuseerd en boosaardig. De kat blijft staren, zich waarschijnlijk beseffend wat er is gebeurd. Wie weet of hij, na deze daad, is gestopt met het wekken van zijn baasje of dat hij heeft besloten de dosis te verhogen... 

Advertisement