15 keer waarin mensen spijt hebben gehad van het delen van een huis met kamergenoten - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
15 keer waarin mensen spijt hebben gehad…
Hij vestigt het nieuwe wereldrecord: hij hield zijn adem 24 minuten en 33 seconden onder water in Ze pestten haar op internet vanwege haar handicap: ze reageert door een jaar lang selfies te posten

15 keer waarin mensen spijt hebben gehad van het delen van een huis met kamergenoten

Door Janine
20.327
Advertisement

Het ouderlijk huis verlaten en alleen gaan wonen is een geweldige ervaring, vaak spannend: het is de eerste stap naar volwassenheid. Je moet veel verantwoordelijkheden op je nemen en je moet veel werk verzetten. Het schoon en netjes houden van de kamers en het respecteren van de objecten van anderen lijken geen regels te zijn die door iedereen worden gedeeld. Sommige mensen zijn gedwongen om het huis te delen met totaal respectloze mensen en deze beelden laten ons werkelijk gruwelijke taferelen zien: pannen in de vuilnisbak, vuile spatels naast de schone, woonkamers en slaapkamers met afval, onpraktische keukens, borden opgestapeld in de gootsteen die wachten om te worden afgewassen. Een eenvoudig samenleven is een nachtmerrie geworden: leven met een persoon, vaak een vreemde, vereist zeker moed, een sterke maag en oneindig veel geduld. Op deze 15 afbeeldingen laten we zien hoe ver de onbeschoftheid van mensen kan gaan.

1. Een huiveringwekkende koelkast.

2. De staat van de keuken.

Advertisement

3. De staat van de tandenborstels.

4. Iemand weet niet wat afwassen is.

5. Een verwoeste pan.

Iemand vroeg de huisgenoten vriendelijk om geen metalen bestek in de pan met antiaanbaklaag te gebruiken. Ze beschuldigden haar ervan onredelijk te zijn en dat ze er nooit krassen in zouden maken, maar dit is het resultaat.

Advertisement

6. Nadat je een periode weg van huis bent geweest.

Deze huurder was een maand de stad uit en bij zijn terugkeer trof hij het huis in een rampzalige staat aan: de gitaar was kapot, de verwarming stond aan, de kraan lekte en de achterdeur stond wijd open. De kamergenoot was ondertussen wie weet waar.

7. De spatels in de keuken.

Zijn kamergenoot is ervan overtuigd dat de spatels schoon zijn en heeft ze op hun plek gezet. Wie durft ze in deze omstandigheden te gebruiken?

Advertisement

8. Als de kamergenoot verhuist naar de huiskamer.

9. Het gasfornuis staat nog aan.

Advertisement

10. Iemand heeft de vuilnis al een tijdje niet weggegooid.

foto: mmjmc/reddit

11. Toilet zonder toiletpapier.

12. Lege en vieze schaal in de koelkast.

13. Hoe kun je met zo'n puinhoop koken?

14. Wie heeft de pannen in de vuilnisbak gegooid?

Hoe kook je met deze rotzooi? De kamergenoot zei dat hij de afwas niet hoeft te doen, dus waarom zou je ze dan niet weggooien?

15. De staat van de oven.

Heb je ooit een huis gedeeld met huisgenoten? Was het een positieve of compleet traumatische ervaring?

Tags: WTFAbsurd
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt