Een restaurantmedewerker wordt een maand lang niet betaald en neemt op een opvallende manier wijze wraak

Janine image
door Janine

07 Juni 2023

Een restaurantmedewerker wordt een maand lang niet betaald en neemt op een opvallende manier wijze wraak
Advertisement

Soms is het heel moeilijk om kalm te blijven, vooral als het om ons heen niet gaat zoals we zouden willen, of als het lijkt alsof mensen hun best doen om ons kwaad te doen. Op het werk is dit allemaal bijzonder waar en komt het vaak voor: vroeg of laat zal iedereen kunnen vertellen dat hij momenten heeft meegemaakt waarop woede levend en aanwezig is geworden, om de meest uiteenlopende redenen.

Gebrek aan respect, lage lonen, pesterijen en arrogante houdingen: het is echt moeilijk - zo niet onmogelijk - om een ​​werkomgeving te vinden die vrij is van gebreken, en de werknemer over wie we je gaan vertellen weet er alles van, protagonist van een nogal sensationele wraak, die in korte tijd het web rondging en gemengde reacties en commentaren verzamelde.

via New York Post

Advertisement
New York Post/Youtube screenshot

New York Post/Youtube screenshot

De gebeurtenissen vonden plaats in Chicago, waar de medewerker van een fastfoodrestaurant al dagen en weken flink wat woede had opgebouwd. De reden? Eenvoudig maar tegelijkertijd begrijpelijk: zijn werkgevers hadden hem volgens wat naar voren kwam een heel maandsalaris niet uitbetaald. De precieze oorzaken van deze tekortkoming zijn ons niet bekend, maar die medewerker heeft het zeker niet goed opgevat, zodanig dat hij een meer dan flagrante revanche in de praktijk bracht.

Zonder iets tegen zijn collega's te zeggen, arriveerde de man in het restaurant en begon alles te vernielen. Vanuit de keuken gooide de man enorme hoeveelheden vers en diepgevroren etenswaren op de grond, stoom afblazend alsof er geen morgen was. Zijn razernij werd op video vastgelegd en niets werd gespaard, ook niet de kassa en diverse elektronische apparaten in het restaurant, waarvan de medewerker de draden doorknipte.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De politie greep ter plekke in, maar we weten niet precies wat de gevolgen waren van de vernietigende gebaren van deze man, die in ieder geval de steun kreeg van verschillende mensen die zijn verhaal hebben gelezen. In feite is het niet ongebruikelijk dat sommige werkgevers niet erg precies zijn over het salaris dat aan hun werknemers moet worden gegeven, of dat ze te veel eisen zonder er veel voor terug te geven. Om deze reden werd de werknemer bekritiseerd vanwege de gekozen methoden, maar niet vanwege de redenen die zijn woede opwekten, die door velen als meer dan begrijpelijk werden omschreven.

Zeker: dialoog en gezond verstand moeten altijd op de eerste plaats komen, maar dat is niet altijd mogelijk. Wat vind je van wat deze medewerker deed?

Advertisement