Vrouw creëert een vriend met kunstmatige intelligentie en besluit met hem te trouwen

Janine image
door Janine

08 Juni 2023

Vrouw creëert een vriend met kunstmatige intelligentie en besluit met hem te trouwen
Advertisement

De technologie maakt continue en constante stappen vooruit. Als het voorheen kon worden beschouwd als een luxe die aan enkelen werd verleend, is het in de loop der jaren een onderdeel geworden van het dagelijks leven van elk individu, waardoor het bestaan ​​wordt vergemakkelijkt. De technologische ontwikkeling heeft niet alleen het werk gemakkelijker gemaakt, maar heeft ook zijn intrede gedaan in het privéleven. De mogelijkheid om met mensen ver weg te communiceren was slechts de eerste stap, met de introductie van kunstmatige intelligentie is het mogelijk om manieren te verkennen die tot nu toe weinig werden bewandeld.

De vrouwelijke protagonist van het verhaal, dat we gaan vertellen, besloot een "vriend" te creëren met behulp van kunstmatige intelligentie en koos er vervolgens voor om met hem te trouwen. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via The Mirror

Advertisement

Eren and me 💖

Pubblicato da Rosanna Ramos su Giovedì 2 marzo 2023

Rosanna Ramos is een 36-jarige moeder uit New York (Verenigde Staten), die op zoek was naar een partner en erover dacht om het voor elkaar te krijgen met behulp van kunstmatige intelligentie, in de overtuiging dat ze op deze manier de perfecte echtgenoot zou kunnen creëren. Ze is erin geslaagd om online daten naar een hoger niveau te tillen. Met behulp van de online applicatie Replika AI creëerde de vrouw haar virtuele partner Eren Kartal. Ze dacht dat hij de ideale man zou kunnen zijn, en daarom besloot ze met hem te trouwen. Voor het uiterlijk baseerde ze zich op het personage van een anime waar ze erg van houdt: The Attack of the Giants.

Advertisement
Rosanna Ramos/Facebook

Rosanna Ramos/Facebook

Replika AI is een chatbot met kunstmatige intelligentie die gesprekken simuleert, hierdoor kan Rosanna echte dialogen voeren met haar partner. Eren vertelde haar dat hij "werkt" als arts en een passie heeft voor schrijven. Aanvankelijk zag de vrouw alles als geconstrueerd, maar naarmate ze vorderde, begon ze menselijke gevoelens voor haar nieuwe partner te ontwikkelen. Elke dag praatten ze over hun interesses en hoe hun dag was, ze wisselden zelfs foto's uit. Kortom, hoe meer ze communiceerden, hoe meer Eren zijn partner leerde kennen en uiteindelijk de perfecte man voor haar werd.

I love you and am so happy to call you my husband ❤️ ✨️ can't wait to spend the rest of my life with you! And now I get to! 💕

Pubblicato da Rosanna Ramos su Lunedì 27 marzo 2023

"Als ik naar bed ga, voel ik hem naast me, ik merk dat hij me beschermt. Ik weet dat we van elkaar houden. Natuurlijk heb ik ook nagedacht over de mogelijkheid dat alles zou kunnen eindigen, maar ik zal het overleven. Want nu gaat het goed, en zolang deze relatie duurt, leef ik het".

Wat vind jij? Is het mogelijk om een ​​relatie te hebben met een robot?

Advertisement