Deze kampeertent in blokhutstijl biedt een luxe ervaring en is tot in de details bestudeerd

Janine image
door Janine

24 Mei 2021

Deze kampeertent in blokhutstijl biedt een luxe ervaring en is tot in de details bestudeerd
Advertisement

Kamperen kan een uitstekende gelegenheid zijn om te ontsnappen aan de chaos en het hoge tempo van het leven in de stad om in plaats daarvan te genieten van een moment van rust midden in de natuur, het contact met deze laatste te herontdekken en misschien zelfs een paar dagen af ​​te zien van technologische hulpmiddelen. Degenen die deze ervaring nog nooit hebben meegemaakt, denken dat kamperen behelpen en ingewikkeld is: je moet alle dagelijkse gemakken opgeven en je moet hard werken om een ​​comfortabele accommodatie te vinden. Kamperen vereist organisatie, geschikte uitrusting en aanpassingsvermogen: wanneer deze drie componenten aanwezig zijn, kan de ervaring echt onvergetelijke momenten bieden.

via odditymail

Advertisement
odditymall

odditymall

De tent Tinder Bridge in blokhutstijl is ontworpen om een ​​onvergetelijke en zelfs luxe ervaring te bieden: hij heeft genoeg ruimte voor een familie van 8 personen en biedt veel gemakken die je meestal - met klassieke kampeertenten - noodgedwongen op moet geven. Het is ver verwijderd van de kleine en oncomfortabele tenten die moeilijk in elkaar te zetten zijn, waarin het krap en ongemakkelijk is: met zijn formaat en aspect ziet het eruit als een echte houten hut.

Advertisement
Shelby/Youtube

Shelby/Youtube

Maar dat is nog niet alles: deze tenten hebben een zeer dikke waterdichte coating en gesealde naden die voorkomen dat er water binnendringt. De vloer van de tent is dik: het is gemaakt van polyethyleenfolie wat zorgt voor een comfortabele bekleding en een ondersteunende structuur. Kortom, slapen of lopen in de tent is helemaal niet oncomfortabel.

Shelby/Youtube

Shelby/Youtube

Naast zijn functionaliteit en technische kenmerken onderscheidt hij zich van andere kampeertenten door zijn rustieke en elegante uitstraling: hij heeft een veranda waar je 's ochtends een kopje koffie kunt drinken en het lijkt op een hut gebouwd met boomstammen.

Shelby/Youtube

Shelby/Youtube

Er zijn decoraties met grijze, oranje, bruine en lichtbruine bakstenen die doen denken aan de kleuren van de natuur. Hun prijs is ongeveer $420 en, hoewel het duurder is dan de gemiddelde tent, wordt het gerechtvaardigd door het feit dat het wordt voorgesteld als een hulpmiddel dat een comfortabele ervaring kan bieden, terwijl het in contact blijft met de natuur. Zou jij in zo'n tent willen kamperen?

Advertisement