x
16 foto's die laten zien hoe de natuur…
Ze zei haar baan op om geld te verdienen op cruiseschepen: Op haar 100e vestigt ze het wereldrecord zwemmen: “Iedereen zou het moeten proberen”

16 foto's die laten zien hoe de natuur de mens voortdurend verrast

22 November 2022 • Door Janine
5.194
Advertisement

De natuur laat nooit iets aan het toeval over. Alles heeft zijn eigen betekenis, het is de menselijke geest die het weet te begrijpen en er versteld van staat. Schoonheid schuilt echter juist in deze dagelijkse verrassing van de wonderen van de natuur.

De mens probeert altijd een oplossing te vinden, zonder te beseffen dat er vaak geen antwoord is. Om deze reden hoef je, wanneer je geconfronteerd wordt met de schoonheid van de natuur, het alleen maar te bewonderen en je te verbazen over hoe het je elke keer weer weet te verrassen, en ook vaak een lach veroorzaakt bij de waarnemer.

Hier zijn 16 foto's die bewijzen hoe verrassend de natuur is.


1. Pompoen

Het is niet meteen duidelijk wat het is. Je denkt misschien dat je een miniatuurpompoen voor je hebt, maar dat is het allesbehalve. Het is een druif die er misschien van droomde iets anders te worden.

2. Zonsopkomst

Deze zonsopgang in Wyoming is echt iets bijzonders, het lijkt alsof de zon naar de aarde wil dalen. Je ziet een echte lichtstraal die uit de lucht komt.

Advertisement

3. Aardbei

Een heel vreemde aardbei, het lijkt eerder op een rozenknop. Wie weet wat de smaak ervan is. De natuur weet ons keer op keer te verrassen.

4. Veelkleurige boom

In het centrum van deze stad zie je een heel bijzondere boom, hij heeft geen goed gedefinieerde kleur. De oranje bovenkant vervaagt tot het klassieke groen.

5. Wortels

De wortels van deze plantjes hebben een uitgesproken merkwaardige vorm aangenomen, het lijkt op een blad.

Advertisement

6. Tweekleurige boomstammen

Dit park staat vol met zeer bijzondere bomen, het lijkt erop dat hun stam in het bovenste gedeelte veel zon heeft gehad, terwijl de basis in de schaduw is gebleven en daardoor veel lichter.

7. Wereld

De wolken die in de lucht opvallen, hebben een werkelijk unieke vorm aangenomen, ze lijken een kaart van de wereld te vertegenwoordigen. Europa springt er duidelijk uit.

Advertisement

8. Zwerm

Vogels verplaatsen zich meestal in zwermen. Om duidelijk te maken wat ze zijn, kozen ze ervoor om een ​​heel bijzondere vorm aan te nemen, het lijkt erop dat ze een gigantische vogel wilden uitbeelden.

9. IJs

Op het eerste gezicht kun je verward zijn, het is niet helemaal duidelijk wat het is. Dit zijn ijskristallen. Wat je enthousiast maakt, is niet de vorm, maar de kleur van het licht dat erop wordt geprojecteerd.

Advertisement

10. Citroen

Deze citroen lijkt armen te hebben, maar wat echt verbijsterend is, is dat hij lijkt te zwaaien.

11. Boom-huis

Net zoals het bed van Ulysses op een boom was gebouwd die in zijn kamer groeide, zo was ook dit huis op een boom gebouwd, alleen jammer dat hij uit de ramen komt.

12. Dauwdruppels

Elke ochtend verrast de natuur je door je de kleine dauwdruppels op de bladeren te laten observeren die harmonieus en langzaam op de grond vallen.

13. Seizoenen

foto: Reddit

In dit geval is het mogelijk om meerdere seizoenen te observeren. Het lijkt bijna alsof herfst en lente naast elkaar bestaan: de eerste vertegenwoordigd door de gele bladeren, de tweede door het bloeien van de bloemen.

14. Vogeltje

Van alle plekken waar dit vogeltje kon gaan zitten, koos hij het overhemd van deze man.

15. Brandkraan

Deze boom is rond de brandkraan gegroeid en omvat hem volledig, het ziet eruit als een moderne kunstvoorstelling.

16. Vlek

Deze stam lijkt een vlek te hebben in het midden met een afbeelding van een andere boom of een blad.

Heeft de natuur jou ooit verrast? Hoe?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt