"Ik heb zes uur lang een stel bediend en ze gaven me een belachelijke fooi"

Janine

18 November 2022

"Ik heb zes uur lang een stel bediend en ze gaven me een belachelijke fooi"
Advertisement

Alle beroepen zijn anders, er zijn er enkele waar het echter noodzakelijk is om met anderen om te gaan, een daarvan is de ober. Hoewel je in dit beroep met veel mensen in aanraking komt, is het erg vermoeiend omdat je meerdere uren staat en heen en weer loopt tussen de tafels en de keuken. Het moeilijkste aspect is om goed naar klanten te luisteren in een poging om aan al hun verzoeken te voldoen. Vaak komt de grote inspanning echter niet overeen met een passend salaris. Om deze reden worden vaak grote fooien verwacht.

Dit meisje kreeg, nadat ze zich had ingezet om een stel zo goed mogelijk te bedienen, een heel kleine fooi en besloot stoom af te blazen door middel van een video die op TikTok werd geplaatst.

via Hiptoro

Advertisement
krisswith/TikTok

krisswith/TikTok

Haar naam is Kristina Withers, op sociale media bekend onder het pseudoniem Krisswith, ze is serveerster van beroep en wilde vertellen wat haar overkwam tijdens een van haar diensten. Het koppel in kwestie was om 17.30 uur bij het restaurant aangekomen, voordat zij arriveerde. Toen ze haar dienst begon, had haar collega de bestelling van die twee klanten al opgenomen, maar vanaf dat moment zou zij ervoor zorgen om hen te bedienen.

Ondanks dat ze bij haar collega hadden besteld, was zij degene die zich met hen bezighield. Tegen de tijd dat de sluitingstijd naderde, waren ze nog steeds niet vertrokken en bleven ze haar roepen om nog een bestelling op te nemen. Maar uiteindelijk, na ze zes uur achter elkaar te hebben bediend, zag het meisje ze opstaan ​​en op dat moment slaakte ze een zucht van verlichting. Jammer echter dat ze haar een echt belachelijke fooi hebben gegeven. Er bestaat een soort tarief in de Verenigde Staten betreft fooien en ze bleven ver achter bij wat ze hadden moeten geven.

krisswith/TikTok

krisswith/TikTok

"Na het eten - legt Kristina uit - gaven ze me niet eens een fooi van 20%. Ze waren mijn enige tafel. Ik heb ze waarschijnlijk buitengewoon goed bediend, juist omdat ik me uitsluitend op hen concentreerde, aangezien ik niets anders te doen had. Ik weet dat ik het uitstekend deed. Tegelijkertijd was ik blij omdat ze weggingen."

Vind je dat het correct is om te klagen over hoe dit paar zich gedroeg?

Advertisement