Een voormalig straatarme man slaagde erin om miljonair te worden in Dubai: hij vertelt zelf hoe hij dat deed

Janine image
door Janine

25 Mei 2023

Een voormalig straatarme man slaagde erin om miljonair te worden in Dubai: hij vertelt zelf hoe hij dat deed
Advertisement

We zijn gewend te denken dat rijkdom een ​​familieaangelegenheid is, dat degenen die in een bepaalde sociale kring zijn geboren, nauwelijks in een andere terecht zullen komen, toch staat de geschiedenis vol met voorbeelden van mensen die in staat zijn geweest om de kansen die het leven hen bood te grijpen en er ook in slaagden een niet onverschillige sociale klim te maken. We denken allemaal dat het niet mogelijk is om miljonair te worden als je als kind niet eens een dak boven je hoofd hebt, maar er zijn miljonairs in de wereld die vanaf daar zijn begonnen.

Er wordt gezegd dat het leven niet is wat ons overkomt, maar hoe we reageren op de gebeurtenissen die op ons pad komen en de man waar we het vandaag over hebben, leert ons dat het echt zo is. Laten we, van Londen tot Dubai, samen zijn verhaal over verlossing nalopen.

via Nottinghampost

Advertisement
Pixabay - not the actual photo

Pixabay - not the actual photo

Tony Habib King was een opstandige tiener, die op 16-jarige leeftijd stopte met school, waar hij later van werd weggestuurd wegens onvoldoende aanwezigheid. Op 18-jarige leeftijd ontmoette hij de liefde van zijn leven en trouwde, en ontdekte na een paar maanden dat hij een kind verwachtte. Geboren en getogen in Chorlton, Manchester, woonde de jongeman aanvankelijk met zijn vrouw in het huis van zijn vader, maar de moeilijkheden om samen te leven met zijn ouders brachten hem ertoe de gemeente om hulp te vragen en met zijn vrouw naar een hostel in de gemeenteraad van Manchester te verhuizen. "Ik heb nooit van traditioneel onderwijs gehouden, ik leer liever van mensen", zegt Tony. "Ik voelde me altijd voorbestemd voor grotere, betere dingen."

Na twee maanden in het hostel trokken de twee jongeren dankzij een lening van de twee families van herkomst in een appartement en vond Tony dankzij de hulp van zijn vader werk als makelaar. "En toen begon het pas echt. Ik werkte in het vastgoedbeheer, maar we deden andere dingen, zoals schuldbeheer. Ik leerde constant", vertelt de man, die na 10 jaar in deze baan besloot dat hij een nieuwe uitdaging wilde en werd benaderd door zijn vriend Zak Jennings en zijn leasemaatschappij in Manchester.

Advertisement
Pexels-Not the actual photo

Pexels-Not the actual photo

In april 2022 openden de twee vrienden hun eigen bedrijf, Gold Ace Real Estate, met kantoren in Manchester en Dubai, dat actief is in de verkoop, verhuur en het beheer van onroerend goed, 6 medewerkers in Manchester en 12 in Dubai in dienst heeft en momenteel een waarde van ongeveer £1 miljoen. Het motto van het bedrijf zegt alles over deze jonge man die zijn weg wist te vinden te midden van duizend moeilijkheden: "het is de overwinning die telt". Tony, nu vader van 4 kinderen en eigenaar van een miljonairsbedrijf, heeft nog steeds niet het gevoel dat hij het hoogtepunt van zijn carrière heeft bereikt, hij is ervan overtuigd dat hij dit succes verdiend heeft en dat hij voorbestemd is voor iets nog groters.

We zijn ervan overtuigd dat hij dankzij zijn winnende aanpak ongetwijfeld zal slagen. Complimenten Tony, een waar voorbeeld om belangrijke lessen uit te trekken!

Advertisement