Ze accepteert geld van haar collega om haar dienst over te nemen, maar komt niet opdagen op haar werk

Janine image
door Janine

13 Mei 2023

Ze accepteert geld van haar collega om haar dienst over te nemen, maar komt niet opdagen op haar werk
Advertisement

Een heel complex beroep is dat van de ober, constant gedwongen om heen en weer te lopen tussen de eetzaal en de keuken, maar de grootste moeilijkheid ligt vooral in het altijd in contact moeten blijven met de klant, op alle mogelijke manieren proberend om aan zijn verzoeken te voldoen. In sommige bedrijven moet een werknemer, wanneer hij niet kan gaan werken, een vervanger zoeken die zijn dienst kan overnemen. Beschikbaarheid onder collega's kan zorgen voor een ontspannen sfeer op de werkvloer, daarom moet er voortdurend worden samengewerkt.

Jammer echter dat het tegenovergestelde gebeurde met de hoofdpersoon van het verhaal: nadat ze haar collega had betaald om haar dienst over te nemen, ontdekte ze dat ze niet kwam opdagen op haar werk. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Distractify

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Maya, op sociale media bekend onder het pseudoniem sn0rtingageldust, werkt in de bar Twin Peaks in Texas (Verenigde Staten). Op een dag kon het meisje echter niet naar haar werk omdat er iets tussengekomen was, en vroeg een collega van haar om haar dienst over te neme. Ze vroeg haar niet alleen om geld, maar verving haar zelfs niet. Op dat moment besloot ze om te vertellen wat er gebeurd was in een video, die later via haar profielen werd verspreid.

Advertisement

She paid someone to cover for her, but they just never showed up.

Pubblicato da Distractify su Venerdì 21 aprile 2023

"Ik betaalde mijn collega - legt Maya uit - 100 dollar (ongeveer 90 euro) zodat ze me die dienst kon vervangen. Maar ze heeft me opgelicht, omdat ze besloot niet te verschijnen en al het geld hield".

Dit was niet alleen een slechte houding van de kant van de collega, maar daarmee verdiende ze ook veel minder dan ze had kunnen krijgen. Alle obers bij Twin Peaks verdienen vergelijkbare bedragen voor een dienst, dus de collega die de ongedekte uren dekt, zou niet alleen de $100 hebben verdiend, maar ook het geld voor de dienst.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Mensen die Maya's video zagen schrokken niet alleen van het gedrag, maar ook omdat de collega met slechts één avond een extra bedrag opzij had kunnen leggen: “waarom heb je haar zoveel gegeven, het geld van je dienst zou genoeg voor haar zijn geweest" , "mensen gedragen zich slecht, behandel haar net zoals zij jou behandelde”, "als ze intelligent was geweest, had ze veel meer kunnen verdienen" of, nogmaals, "praat niet meer met haar, je kunt deze individuen maar beter verliezen”.

Hoe zou jij je gedragen hebben in haar plaats?

Advertisement