Deze vrouw is een "professionele vriendin": ze heeft 3.000 vriendjes en een duizelingwekkend salaris

Janine image
door Janine

06 Augustus 2023

Deze vrouw is een "professionele vriendin": ze heeft 3.000 vriendjes en een duizelingwekkend salaris
Advertisement

Sociale media zijn het middelpunt van de samenleving geworden. Ze hebben een non-plaats gecreëerd, een virtuele ruimte waar talloze en gevarieerde mensen met elkaar in contact kunnen komen, ook al kennen ze elkaar niet. Er zijn individuen geweest die van deze nieuwe realiteit hebben geprofiteerd om via sociale media geld te verdienen. Er zijn platforms gemaakt waarmee je je foto's kunt delen en ervoor kunt zorgen dat gebruikers ze kopen, waarvan Onlyfans de bekendste is.

Deze vrouw is een model die heeft besloten een carrière als "professionele vriendin" na te streven, op deze manier slaagt ze erin om duizelingwekkende bedragen te verdienen. In een paar jaar tijd heeft ze zoveel gespaard dat ze met pensioen kan. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Dailymail

Advertisement
didshereallyomgg/Instagram

didshereallyomgg/Instagram

Jenna Madison is een 30-jarige vrouw, bekend onder het pseudoniem didshereallyomgg, die beroemd is geworden op sociale media, maar vooral om de keuze die ze heeft gemaakt. Ze heeft al sinds haar 19e geldproblemen. Haar huis was in beslag genomen en haar moeder was ontslagen. Aanvankelijk dacht hij erover om stripper te worden, maar ze kon er niet genoeg geld mee verdienen, maar toen begon het tij te keren. Ze begreep dat ze door social media en haar lichaam te gaan gebruiken, geld kon verdienen. In slechts 10 jaar tijd werd ze miljardair, en nu werkt ze als een "professionele vriendin", ze wordt betaald om met mannen uit te gaan. Ze heeft een mooi bedrag gespaard waardoor ze bijna met vervroegd pensioen kan gaan.

Jenna heeft een gigantisch aantal mannen bereikt, tussen de 2500 en 3000 vriendjes en zou ongeveer €1200 per dag verdienen. De geldproblemen die ze op jonge leeftijd had, liggen nu achter haar, doordat ze haar diensten via platforms verkoopt. Nu, dankzij haar nieuwe baan, is ze miljonair en zorgt ze ook financieel voor haar familie.

Advertisement
didshereallyomgg/Instagram

didshereallyomgg/Instagram

"Ik praat met mijn vriendjes alsof ik een normale vrouw ben, en dat is wie ik ben. Ze kunnen hun hart luchten over werk, vrienden of familie, of ze zoeken een meer intiem gesprek om stress te verminderen. Ik ben er altijd voor ze als ze me nodig hebben. Het is geen eenrichtingsrelatie, ik voel me ook goed als ik tijd met hen doorbreng."

Wat vind je hiervan?

Advertisement