Medewerkster van McDonald's moet ontslag nemen: alle klanten hebben haar het hof gemaakt

Janine image
door Janine

21 Februari 2023

Medewerkster van McDonald's moet ontslag nemen: alle klanten hebben haar het hof gemaakt
Advertisement

Als je ouder wordt, wil je graag je eigen autonomie bereiken, gaan verdienen om jezelf te bevrijden van je ouders, misschien om op jezelf te kunnen gaan wonen. Het eerste obstakel is echter het vinden van een baan waarmee je in je levensonderhoud kunt voorzien.

Het hoofdpersonage van het verhaal, dat we zo dadelijk gaan vertellen, was erin geslaagd werk te vinden als caissière bij McDonald's. Wel jammer dat ze ontslag moest nemen omdat ze te knap was: alle klanten flirtten met haar. Op dit punt besloot ze te profiteren van haar schoonheid en model te worden. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via Flipboard

Advertisement
melaniecollettx/Instagram

melaniecollettx/Instagram

Melanie Collett is een 20-jarige vrouw uit Edinburgh die werkt als model voor een site voor volwassenen. Voordat ze deze carrière nastreefde, was ze een medewerkster van McDonald's. Haar schoonheid werd echter niet goed ontvangen door haar superieuren, omdat zowel haar collega's als klanten met haar flirtten, wat een afleiding en tijdverspilling was. Zo erg zelfs dat haar manager, die de situatie beu was, haar op een dag naar een winkel zou sturen om producten te kopen om zowel make-up als kunstnagels te verwijderen.

"De meeste van mijn collega's flirtten met me. Alle klanten stopten om te kletsen terwijl ik hun bestellingen opnam. Mijn manager was hier niet blij mee. Hij kon me niet uitstaan, omdat ik te mooi ben, dat weet ik zeker." We moesten allemaal hetzelfde uniform dragen, maar ik droeg nog steeds make-up, omdat ik graag voor mijn uiterlijk zorg. Op een dag zei een man tegen me dat ik te mooi was om daar te werken en dat ik met hem mee moest gaan".

Advertisement
melaniecollettx/Instagram

melaniecollettx/Instagram

Het meisje kon deze situatie niet langer aan, ze was de voortdurende verwijten beu vanwege haar uiterlijk. Om deze reden besloot ze ontslag te nemen en een andere baan te zoeken. Haar collega's adviseerden haar om te profiteren van haar schoonheid en foto's op sites voor volwassenen te plaatsen. Door aan deze nieuwe carrière te beginnen, begon ze veel meer te verdienen dan voorheen: zo ging ze van 6 pond per uur (ongeveer 7 euro) naar 1.500 pond per dag (ongeveer 1.700 euro).

Het was geen gemakkelijke beslissing om een ​​baan, waarmee je in je levensonderhoud kunt voorzien, op te geven en aan een nieuwe carrière te beginnen, maar haar keuze heeft zijn vruchten afgeworpen.

Wat vind jij?

Advertisement