Serveerster deelt haar geheim om altijd fooien te krijgen van mannelijke klanten

Janine image
door Janine

11 April 2023

Serveerster deelt haar geheim om altijd fooien te krijgen van mannelijke klanten
Advertisement

Sommige banen vereisen een constante interactie met het publiek. Dit vormt altijd een extra obstakel, omdat alle individuen verschillend zijn en daarom wordt het essentieel om de manier waarop je met hen omgaat perfect te kalibreren. Van deze beroepen is een van de meest complexe die van de ober, die niet alleen een verbindingspunt vertegenwoordigt tussen de eetzaal en de keuken van een restaurant, maar ook voortdurend met de klanten te maken heeft. Hieraan wordt een klein loon toegevoegd, en de enige manier om je salaris te verhogen is door fooien te ontvangen.

De hoofdrolspeelster van het verhaal vertelde de truc die ze gebruikt om altijd een fooi te krijgen van mannelijke klanten. Hoewel ze het niet graag doet, heeft ze het geld nodig om de huur te betalen. Laten we eens kijken waar het om gaat.

via New York Post

Advertisement

Hannah Pemberton is een 26-jarige serveerster uit Ohio, in de Verenigde Staten, die graag video's deelt op sociale media, onder het pseudoniem hannahlikemontana11, waarin ze vertelt over haar dagelijks leven. Van de vele clips die ze heeft gepost, is er een waarin ze haar “vlechtjes-theorie” uitlegt, oftewel hoe je ervoor kunt zorgen dat mannelijke klanten haar altijd een fooi geven.

"Ik voelde me constant in de gaten gehouden door mannen, dus begon ik dat in mijn voordeel te gebruiken. Ik begon vlechten te dragen voor mijn baan als serveerster, omdat ik dacht dat ze er schattig uitzagen, maar toen besefte ik dat ik meer geld verdiende als ik ze droeg dan wanneer ik mijn haar los liet".

Advertisement

Volgens Hannah werkt deze methode vooral bij mannen, vooral omdat ze er door het opgebonden haar onschuldig en veel jonger uitziet. Hoewel ze deze methode niet leuk vindt, heeft ze ingezien dat het uitermate functioneel is om wat extra geld te verdienen.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Het is best walgelijk om te bedenken dat ik het alleen maar doe om de mannen een plezier te doen en ze me een fooi te laten geven, maar ik heb het nodig. Ik moet de huur betalen, als ik op deze manier wat extra geld verdien, ben ik blij. Op een dag kreeg ik bijvoorbeeld 100 dollar van een man die ik niet eens bediende. (ongeveer 90 euro). Het was te gek."

Wat vind je van haar methode om altijd wat extra te krijgen?

Advertisement