Een beer glipt een erf op en heeft het kinderzwembad gebruikt om een zomerslaapje in te houden

door Skip

01 Augustus 2021

Een beer glipt een erf op en heeft het kinderzwembad gebruikt om een zomerslaapje in te houden
Advertisement

Iedereen kijkt altijd het meest uit naar de vakanties. Als de vakanties zijn begonnen voel je een bepaalde drang, namelijk dat je los wil komen van de sleur en dat je jezelf een aantal dagen welverdiende rust kan geven. Na maanden hard leren en werken zijn zorgeloos zwemmen in zee of zonnen/bruin worden in de tuin toch wel hele aantrekkelijke vooruitzichten. En als je niet naar zee kunt of de vakantiebestemmingen te ver weg zijn kan je het probleem omzeilen door een (kinder)zwembad te kopen. Maar wat nu als dit badje is bezet door een indringer?

via cnn

Advertisement
CNN

CNN

Regina Keller, een vrouw die woont in Virginia ging het erf op om de planten water te geven. Ze had er een kinderbadje neergezet zodat zij zich ermee konden vermaken. Zij trof echter een indringer aan. Een grote zwarte beer is in het zwembadje gaan liggen om een tukje te doen. Het was niet de eerste keer dat zij beren had gezien want ze heeft de wilde fauna die bij haar op het erf kwam twaalf jaar lang gefotografeerd. Haar huis ligt namelijk in de buurt van het nationaal George Washington-bos te Fort Valley. Ze heeft beren, herten en eekhoorns gezien.

Volgens haar is dit de grootste beer die ze ooit heeft gezien en ze is ervan overtuigd dat de dezelfde beer twee jaar eerder ook op haar erf was gekomen. Het grootse en majestueuze beest ging het erf op, doolde wat rond en zag het badje. Hij ging ernaar toe en stak zijn grote poot in het water. Hij lijkt wel een beetje op ons wanneer we voor het eerst voorzichtig het water in gaan om te wennen aan de temperatuur. Toen hij het water had geprobeerd ging hij er languit in liggen. Keller maakte toen een foto van de tukkende beer ondergedompeld in het badje, volkomen ontspannen. Het dier lijkt echt tevreden en uitgerust. Keller is toen op een stoel gaan zitten dichtbij de deur van huis, om te kijken naar het dier. De beer bleef ongeveer een uur liggen rusten in het badje. Op een gegeven moment kwamen de kleinkinderen aan en begonnen de honden te blaffen en toen stond de beer op en verdween. Keller zegt een mooi moment te hebben beleefd. Dat grote logge dier had een gevoel van rust overgedragen en ze prijst zich gelukkig dat ze er een foto van kon maken in de hoop op een herhaling in de toekomst.   

Advertisement