Ze wordt wakker en merkt dat haar cavia aan haar pony heeft geknaagd terwijl ze sliep

Janine image
door Janine

17 December 2021

Ze wordt wakker en merkt dat haar cavia aan haar pony heeft geknaagd terwijl ze sliep
Advertisement

Stel je voor dat je vredig, stil en met al je haar op zijn plaats in slaap valt en dan wakker wordt en vol ongeloof ontdekt dat je huisdier, terwijl je in dromenland was, zich voedde met een haarlok.

Zou je denken dat dit onmogelijk was? Fout, want dit is precies wat er gebeurde met de vrouwelijke hoofdpersoon van ons verhaal, een jonge vrouw die, toen ze wakker werd, niet kon geloven wat haar geliefde cavia had gedaan. Iedereen die een huisdier heeft, heeft vroeg of laat momenten van ongeloof en woede meegemaakt, dat weten we zeker. We moeten echter toegeven dat dit moment een prijs verdient. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via garasullivan/TikTok

Advertisement
garasullivan/TikTok

garasullivan/TikTok

De ongelukkige jonge vrouw in kwestie heet Gara Sullivan en is een Amerikaanse visagiste die oorspronkelijk uit Kentucky komt. Gezien de verbazing die de episode bij haar opriep, vond ze het het beste om deze op TikTok te delen en te vertellen wat er is gebeurd.

Het dier waarmee Gara thuis woont, is een vrouwtjescavia genaamd Gabby en toen het incident plaatsvond, had de vrouw besloten haar uit haar kooi te halen en naast haar in slaap te vallen. Het knaagdier had echter andere plannen in gedachten.

Advertisement
garasullivan/TikTok

garasullivan/TikTok

"Hij heeft mijn pony opgegeten!" was de opmerking van Gara, die zei dat ze in de spiegel keek zodra ze wakker werd en merkte dat er iets in haar uiterlijk niet klopte. Op haar voorhoofd, waar voorheen een mooie pony had gezeten, was er nu niets meer over dan een paar haren die duidelijk niet op hun plaats waren, waar Gabby dus aan geknaagd had.

garasullivan/TikTok

garasullivan/TikTok

Precies: het schattige diertje vermaakte zich, tijdens de slaap van haar menselijke vriendin, om het naar haar smaak te stylen, en vertoonde een gedrag dat in werkelijkheid heel gewoon is bij cavia's, “barbering” genoemd. Deze knaagdieren hebben in feite de neiging om een ​​soort van verzorging op andere exemplaren uit te voeren, om hun superioriteit vast te stellen, of ze kunnen het ook alleen doen, op zichzelf.

In het geval van Gabby behandelde de cavia haar mens dus duidelijk alsof ze een soortgelijke was, en besloot dat het tijd was om haar pony te kortwieken. De haarresten die de jonge vrouw op de grond aantrof, spraken immers duidelijk: de boosdoener van het ongevraagde kapsel was het knaagdier. Het is bijna onnodig om te zeggen dat de episode die door Gara Sullivan werd verteld al snel het middelpunt was van veel opmerkingen en reacties van gebruikers.

garasullivan/TikTok

garasullivan/TikTok

"Misschien wilde ze dat ik op haar leek", schreef iemand ironisch, en de merkwaardige episode is een grappige waarschuwing voor iedereen die bekend is met deze dieren: houd ze uit de buurt van je haar, vooral als je ze niet kunt controleren!

Advertisement