Een wijnmakerij zoekt mensen die wijn drinken: het salaris is $10.000 per maand - Curioctopus.nl
x
Een wijnmakerij zoekt mensen die wijn…
Onze hersenen kunnen gemakkelijk een robotachtige derde duim besturen: dat onthult een onderzoek Gênante kleurtjes: 15 keer waarin de zonnestralen hun sporen hebben achtergelaten

Een wijnmakerij zoekt mensen die wijn drinken: het salaris is $10.000 per maand

13 Juli 2021 • Door Janine
864
Advertisement

Ze zeggen weleens "doe het werk dat je leuk vindt en je zult geen dag werken": ja, want wakker worden om iets te doen wat we leuk vinden, betekent dat je de dag met enthousiasme begint. En stel je voor dat de droombaan ook nog eens goed betaald wordt, of beter gezegd: heel goed. Klinkt als een onmogelijk vooruitzicht, toch? Moeilijk, maar niet onmogelijk: een Amerikaanse wijnmakerij, genaamd Murphy-Goode Winery, heeft aangekondigd een baan beschikbaar te hebben: ze zijn op zoek naar een persoon die de wijn wil proeven en zorg wil dragen voor de wijngaarden die eigendom zijn van het bedrijf. De huisvesting wordt betaald en het salaris ligt rond de $10.000 per maand.

via: cnn

Als je van wijn houdt, is dit ongetwijfeld je droombaan. De gelukkige werknemer zal voor een jaar moeten verhuizen naar het zonnige Californië, in Sonoma County, waar hij de huur niet hoeft te betalen. Maar wat moet de werknemer nog meer doen behalve wijn drinken? De eerste paar maanden zijn de taken anders, zodat de nieuwe medewerker meer kan leren en begrijpen in welke aspecten van het proces van de wijnbereiding hij het meest geïnteresseerd is. Na deze eerste periode, die nuttig is om te wennen, werkt de werknemer samen met andere werknemers aan verschillende taken: ze leren wat het betekent om in een wijngaard te werken, de wijnkelder te onderhouden en de e-commerce te beheren.

Maar wie is de ideale kandidaat voor deze functie? Het door een familie gerunde wijnhuis, opgericht in 1985, is op zoek naar iemand die “het leven één slok tegelijk neemt". Ze hebben deze verleidelijke functie beschikbaar omdat ze voor nieuwe uitdagingen staan. Het onderzoek is gericht op wijnliefhebbers, ouder dan 21 jaar en geautoriseerd om in de Verenigde Staten te werken. Er zijn geen speciale vaardigheden vereist: het bedrijf vraagt ​​geïnteresseerden om een ​​videopresentatie waarin ze uitleggen waarom ze geïnteresseerd zijn in deze functie. Creativiteit en passie worden beoordeeld en een minimum aan ervaring in de sector is zeker welkom. En het salaris? Zoals eerder vermeld, bedraagt het $10.000 per maand. Alsof het aanbod niet aantrekkelijk genoeg is, wordt de huisvesting volledig betaald door het bedrijf, dat de nieuwe medewerker ook dertig kisten Murphy-Goode-wijn aanbiedt, bestaande uit Chardonnay, Cabernet en Sauvignon. Wie de gelukkige nieuwe medewerker ook mag zijn, we moedigen hem of haar aan om verantwoord te drinken.

Tags: KomischeAbsurd
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt