Hij installeert een elektrische afrastering om kinderen weg te houden van zijn grasveld: deze man verdeelt de meningen - Curioctopus.nl
x
Hij installeert een elektrische afrastering…
Een man beledigt twee meisjes op het strand omdat ze lesbisch zijn: 15 grappige foto's van onderwerpen uit hun context die ons meer vragen dan antwoorden bezorgen

Hij installeert een elektrische afrastering om kinderen weg te houden van zijn grasveld: deze man verdeelt de meningen

21 Juli 2021 • Door Janine
2.418
Advertisement

Wat is de juiste balans tussen het recht op rust en respect voor anderen? Het is heel moeilijk om een ​​vraag als deze te beantwoorden, vooral in wijken, waar het kan gebeuren dat we de mensen om ons heen om de een of andere reden vaak niet mogen.

De man over wie we je gaan vertellen, besloot op een nogal drastische en vijandige manier op te lossen wat een serieus probleem voor hem was. Waar hebben we het over? Kinderen uit de buurt die spelend of wachtend op de schoolbus zijn grasveld “binnendrongen”.

Wie is er nog nooit een onbeleefde of chagrijnige buurman tegengekomen? Welnu: de Amerikaanse man in kwestie, woonachtig in Virginia, vertegenwoordigde voor velen allebei. Zijn gebaar ging snel de wereld rond, terwijl hij trots iedereen zijn vondst liet zien om kinderen weg te houden van het grasveld rondom zijn huis.

Schrikdraad. Dat klopt, je leest het goed. Bryan Tucker, moe van het afval en vuil dat hij op zijn groene hoekje vond, heeft besloten het probleem voor eens en voor altijd op te lossen. En hij deed het niet met een eenvoudig hek of met een paar borden, maar met schrikdraad dat een beschermde en op de een of andere manier vijandige plek waardig was.

"Het enige wat ik kan doen is mezelf beschermen en daarom heb ik besloten een omheining te plaatsen”, aldus Tucker, die door verschillende lokale media over het incident werd geïnterviewd, en voegde eraan toe: "Ik bemoei me niet met kinderen van andere mensen, ik vertel ze niet wat ze moeten doen".

Advertisement

Hoe Tucker het ook uitlegt, jezelf de hoofdrolspeler van zo'n vondst maken, is zeker geen uiting van rust en tolerantie. Om deze reden waren er, toen het nieuws begon te circuleren, veel mensen die hem fel bekritiseerden en beweerden dat Bryan met zijn onder stroom staande hek iets gevaarlijks en overdrevens had gedaan.

Er was echter geen gebrek aan degenen die zijn gebaar verdedigden en rechtvaardigden. De behoefte om je ruimte netjes te houden en niet altijd de rommel van anderen te hoeven opruimen, zouden volgens deze mensen voldoende redenen zijn om het schrikdraad aan te zetten. Kortom: het gebaar van Tucker verdeelde de meningen letterlijk.

Eén ding is zeker: kinderen en jongeren die langslopen of op de schoolbus wachten, zullen goed moeten opletten. Wat vind jij ervan? Overdreef hij of had hij gelijk?

Tags: WTFKinderenAbsurd
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt